Lauris Reiniks Amerikā bauda atvaļinājumu ar daiļām pavadonēm (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šā gada septembra sākumā populārais pašmāju dziedātājs un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks devies garā atvaļinājumā uz savu iecienīto atpūtas vietu Ameriku, lai baudītu dzīvi un vienkārši atpūstos.

Dziedātājam līdzi uz ASV štatiem devusies viņa māsa Rūta Reinika un allaž uzticamā fona vokāliste Marta Kukarane. Lauris ik gadu dodas ilgstošā atvaļinājumā tieši uz Ameriku, kas ir daudzu jauniešu sapņu zeme.

Lauris, Rūta un Marta jau paspējuši pabūt Ņujorkā, Kalifornijā, Lasvegasā un Losandželosā.

Foto: facebook.com

Lauris ar savām burvīgajām pavadonēm apskatījuši Bruklinas tiltu, «Universal studios» Holivudā, kur tiek uzņemtas liela daļa no populārākajām filmām, apmeklējuši populāros Holivudas kalnus, kuros redzams leģendārais uzraksts – Hollywood!

Pie slavenā uzraksta Lauris nofotografējas ikvienā no saviem Amerikas braucieniem, tas ir kā atgādinājums, ka dziedātājs pabijis Amerikā.

Dziedātājs ar savām daiļajām pavadonēm laiski gozējās arī Santa Monikas pludmalē, kas ir populārā ar saviem glābšanas dienestu posteņiem, gluži kā no seriāla «Pludmales Patruļa».

Foto: facebook.com

Marta un Rūta brauciena laikā ir atjaunojušas savas frizūras un izdarījušas to latvietei piederošajā salonā «Cheveux Salon».

Foto: facebook.com

Lauris, Marta un Rūta bauda savas dienas Amerikā, vakaros nereti apmeklē kādu klubiņu, izklaidējas, bet dienas laikā apskata skaistākās Amerikas vietas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu