Fredis vasaru pavadījis, gulšņājot pludmalē (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Populārais dziedātājs, komiķis un radio seja Andris Freidenfelds jeb Fredis ir laimīgs, ka radio «SWH» ir pārcēlies uz jaunām telpām. Pārcelšanās beigas liecina, ka vasara ir pagājusi un iestājies rudens.

Fredim patīk pārmaiņas darbā: jau no pirmā mirkļa, kad viņš iegājis jaunajās telpās, bijis sajūsmā.

«Viss, kas jauns, ir lielisks. Jaunumi liecina par kaut kā jauna sākumu, un tas rada radošas domas un ieceres. Tagad ar vēl lielāku prieku eju uz darbu,» skaidro Fredis.

Vasaru radio seja pavadījusi, pārvācoties no vecās studijas uz jauno, iepazīstoties ar jaunajiem kolēģiem un no jauna iestrādājoties.

«Nu ko tad vasarā visi dara brīvajā laikā? Darīju to pašu, ko visi, - sauļojos un peldējos. Man atšķirībā no citiem ir paveicies ar izdevīgu darba laiku. Pulksten vienpadsmitos jau beidzu strādāt un maucu uz pludmali,» smejas Fredis.

Kā mīnusu dienai pludmalē Fredis min faktu, ka no rīta jau piecos ir jāceļas, bet tā nav liela bēda, ja zini, ka jau vienpadsmitos vari šaut uz pludmali, peldēties un gulšņāt saulītē.

«No mūzikas vēl atpūšos, ir doma varbūt pamainīt stilu, kādam ko uzrakstīt. Donu jau pačakarēju ar savu daiļradi, iespējams, vēl kādu pačakarēšu,» smejas Fredis.

Lai radītu mūziku, Fredim mūzu nevajag, un tas, ka viņš nedarbojas mūzikas lauciņā, nenozīmē, ka viņam trūkst mūzas.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu