Populāras personas iemūžina sevi spoguļos (34)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Slavenības, gluži tāpat kā liela daļa mūsdienu jauniešu, seko līdzi tendencei katru savu soli nofotografēt un izvietot portālos «Twitter» un «Facebook». Sev būtiskos notikumus iemūžina arī Latvijā populāras personas.

Tiek fotografēts gan ēdiens, gan kokteiļi, gan dažādas aktivitātes. Arvien populārāka kļūst sevis paša iemūžināšana spoguļos, lai parādītu savu izskatu, jauno matu sakārtojumu vai vienkārši tiktu nofotografēta jauna bilde spogulī.

Dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, kā jau stilīgs jaunietis, iemūžina sevi, lai parādītu ikvienam, kāds izskatīsies koncertā. Tā faniem, kas nav varējuši ierasties, rodas iespēja sajust klātbūtnes efektu.

Foto: No personiskā arhīva

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska sevi nofotografē, lai ikviens redzētu, ka viņa ir ieradusies koncerta vietā, un parāda to, kādā tēlā kāps uz skatuves, tādā veidā laupot faniem un atbalstītājiem pārsteigumu.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Jenny May iemūžina sevi kopā ar savu draudzeni un ilggadējo skatuves biedreni dziedātāju Ladybird. Tā kā Ladybird dzīvo Londonā, nav brīnums, ka draudzenes izmanto ikvienu iespēju, lai kopā nofotografētos.

Foto: No personiskā arhīva

Grupas «Četri vēji» dalībniece Madara Grēgere iemūžina sevi spogulī visai bieži. Jaunā sieviete vēlas faniem parādīt jaunas drēbes, matu sakārtojumu, emocijas vai lūdz padomu saistībā ar apģērba izvēli. Jauki, ka dziedātājai dzīvē visu laiku ir kādas pārmaiņas un ka tajās viņa iesaista arī savus fanus.

Foto: No personiskā arhīva

Tā kā dziedātāja nedzīvo Latvijā, tad nav nekāds brīnums, ka Ladybird portāla «Facebook» profilā ir daudz fotogrāfiju, kurās mūziķe fotografē pati sevi. Šādi vismaz nevienu grimasi, dzīves notikumu nevar aizmirst iemūžināt.

Foto: No personiskā arhīva

Protams, nekad no modes neizies sevis fotografēšana, izmantojot fotoaparātus. Lai vai cik ļoti attīstīsies telefoni, fotoaparāti nekad no modes neizies.

Viens no retajiem Latvijas mūziķiem, kurš ir atzinis, ka ir homoseksuāls, Ainārs Bumbieris, fotografē sevi ar fotoaparātu, kuru ir tikko iegādājies. Tas ir lielisks veids, kā pārbaudīt fotoaparāta kvalitāti.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Sandija Vīgante vienmēr ir sekojusi līdzi stilam un modei. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka dziedātāja sevi fotografē spogulī, izmantojot fotoaparātu. Sandija mīl sevi, bauda dzīvi un iemūžina visu, ko vien iespējams iemūžināt, lai vēlāk ir iespēja gremdēties atmiņās.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu