Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Relicseed" dosies Eiropas koncertturnejā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latvijas "thrash metal" grupa "Relicseed", laižot klajā savu jauno singlu "Queen", dodas Eiropas koncertturnejā un šā gada decembrī uzstāsies Amerikā ietekmīgākās "thrash metal" apvienības "Metallica" 30 gadu jubilejas pasākumā, informē grupas menedžeris Edgars Rakovskis.

Grupas jaunais singls "Queen" ir neliels ieskats pārmaiņās grupas radošajā darbā, kā arī nākamā albuma kopējā muzikālajā koncepcijā.

Ar jaunā singla iznākšanu grupa sāk savu Eiropas koncertturneju, kuras laikā sniegs 100 koncertus. Pirmie koncerti nākamnedēļ notiks Apvienotajā Karalistē, savukārt oktobrī, novembrī un decembrī "Relicseed" dosies uz citām Lielbritānijas pilsētām un koncertiem Baltijas valstīs un Vācijā, kā arī ASV.

Decembrī Sanfrancisko "Relicseed" uzstāsies ar gandrīz divu stundu garu koncertu pasākumā, kas veltīts grupas "Metallica" 30 gadu jubilejai. Šo pasākumu organizē Sanfrancisko "Metallibash" komiteja, un tas norisināsies leģendārajā bārā "Kimo’s", kurā 2002.gadā ir spēlējusi pati "Metallica".

2004.gadā dibinātā Latvijas "thrash metal" apvienība "Relicseed" savas pastāvēšanas laikā ir spēlējusi Latvijas lielākajos festivālos. 2010.gada 3.decembrī grupa izdeva debijas albumu "60 minūtes sapņa", kas ir četru talantīgu mūziķu - Andreja Upmača, Jāņa Narbuta, Kārļa Šteinmaņa un Edgara Rakovska - viedoklis un attieksme pašiem pret sevi un apkārt notiekošo. Grupas debijas albums tika nominēts arī "Latvijas metāla Gada balvai 2010".

Nepalaid garām!

Uz augšu