Kalnciema kvartālā notiks «Rīga Radio» deju vakars (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.crystral.lv

Šovakar no plkst.19 Kalnciema kvartālā norisināsies «Rīga Radio» deju vakars, kurā spēlēs radio ētera personības Eduards Švāns, DJ «Monsta» u.c., informē «Rīga Radio» mārketinga un mediju attiecību vadītāja Patrīcija Kraukle. No plkst.19 dejas sāks Eduards Švāns, plkst.20 «Crystal Sound System», plkst.21 «Mixmasters AG», bet vakara noslēgumā plkst.22 uzstāsies DJ «Monsta».

DJ "Monsta" ir viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas dīdžejiem. Dīdžeja darbību sācis 1992.gadā, bet no 1996.gada viņš interesējas par "turntablism" jeb skaņuplašu atskaņotāju spēlēšanas mākslu, kurā ietilpst plašu skrāpēšana jeb "scratc" un ritmu žonglēšana jeb "beat juggling". Savukārt pēdējos gadus DJ "Monsta" pievērsies arī mūzikas producēšanai.

"Mixmasters AG" kā dīdžejs startējis 1989.gadā, savukārt Švāns sācis spēlēt jau 1986.gadā.

"Crystal Sound System" ir DJ duets, kas spēlē regeja inspirētas elektroniskās mūzikas setus, katru nedēļas nogali nodrošinot tropisku basu vibrācijas kādā no klubiem vai festivāliem. "Crystal Sound System" dalībnieces "Antarah" un "Lady Krii" ar regeja kultūras popularizēšanu nodarbojas kopš 2005.gada, ar to saprotot ne tikai regulāras uzstāšanās, bet arī radio raidījuma vadīšanu un tematisku pasākumu organizēšanu dažādos Latvijas klubos.

Deju vakaru Kalnciema kvartālā "Rīga Radio" rīko jau otro gadu. Tā apmeklējums būs bez maksas.

Kā piebilst Kraukle, šajā dienā "Rīga Radio" piedāvās izklaides arī jaunākajai paaudzei - plkst.19 "Rīga Radio" telpās tiks atklāta bērnu zīmējumu izstāde «Mana vasara" kas tapusi sadarbībā ar žurnālu "Ezis". Izstādes apmeklētājus apsveiks un izklaidēs Roberta Gobziņa orķestris "Resnie putni", bet īpašais viesis būs daudzkārtējais "Rīga Radio" ētera ciemiņš Normunds Rutkis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu