Par «Malibu» princesi kļuvusi «Playboy» modele Dārta Lipska (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Alkoholiskais dzēriens «Malibu», 22. augusta vakarā, kokteiļbārā «Sapņi un kokteiļi» meklēja savu «Malibu princesi». Beigās sīvā četru meiteņu konkurencē uzvarēja skaļākā, aktīvākā fināliste - Dārta Lipska.

«Malibu princeses» konkursam meitenēm bija jāpiesakās draugiem.lv «Malibu» ruma izveidotajā profilā. Konkursā pieteicās vairāk par sešiem simtiem meiteņu, no kurām finālā iekļuva četras. Divas, kuras ieguva augstāko skatītāju balsojumu un divas, kuras izvēlējās speciāla, kompetenta žūrija.

Finālā par «Malibu princeses» kroni sacentās Sindija Ozola, Terēza Ādamsone, Dārta Lipska un Evija Ozola - Ozoliņa.

Lai pierādītu savu piemērotību skaistuma karalienes titulam, meitenēm bija jāprezentē sevi uz skatuves. Trīs no četrām finālistēm bija izvēlējušās veidot bilžu kolāžas, kurās parādīja, kas viņas ir, ko prot un kas viņas interesē.

Foto: Sejas.lv

Izcēlās Dārta Lipska, kura sevi prezentēja ar dejas palīdzību. Tāpat arī Terēza Ādamsone papildus savai bilžu kolāžai nodemonstrēja pašas veidoto tērpu. Kurš bija modelēts baltos un brūnos toņos, lai sasauktos kopā ar kokosriekstu, kas ir neizbēgama «Malibu» sastāvdaļa.

Otrajā konkursa daļā tika lasītas meiteņu iesniegtās anketas un uzdoti papildus jautājumi. Tam sekoja mazi mūzikas fragmenti, kur ikvienai meitenei bija jādejo un jāparāda kā viņas spēj aizraut līdzi savai dejai zāles apmeklētājus. Tas vislabāk izdevās Dārtai Lipskai, kuras draugu pulks pildīja teju vai pusi no kokteiļbāra «Sapņi un kokteiļi».

Pēdējā uzdevumā visām meitenēm bija iespēja iejusties bārmeņu lomās un izveidot pašām savu īpašo «Malibu» kokteili. To kā nieku varēja uztvert Sindija Ozola, kura ikdienā strādā par bārmeni.

Žūrijas lomā iejutās «Malibu» zīmola vadītāja Aiga Dakule, «Oasis» zīmola vadītāja Kristīne Gaņģe, reklāmas un mārketinga daļas vadītāja Sindija Frīdenberga, kā arī reklāmas aģentūras «Mēmais» direktors Aigars Runčis un bārmenis Andris Reizenbergs.

Foto: Sejas.lv

Sīvā konkurencē par «Malibu princesi» kļuva Dārta Lipska, otrajā vietā atstājot Eviju Ozolu - Ozoliņu. Par skatītāju simpātiju kļuva Terēza Ādamsone, kura ieguva lielāko kokteiļbāra «Sapņi un kokteiļi» apmeklētāju atbalstu.


Dārta Lipska savulaik ir pavīdējusi arī žurnāla «Playboy» lapaspusēs, kurās demonstrējusi savus apaļumus, seksīgā fotosesijā. «Malibu princese» ir manīta arī dziedošā policista Nikolaja Puzikova sabiedrībā. Jaunieši ir bijuši randiņā, bet nav uzplaukusi dzirkstelīte.

Foto: Sejas.lv

Pasākuma vadītāja lomā iejutās «Dailes teātra» aktieris Kristaps Rasims, kurš izcēlās ar lielu aktivitāti, jokiem un pozitīvismu.

Muzikāli liriskus priekšnesumus sniedza dziedātājs Ivo Grīsniņš - Grīslis, kurš pateicoties saviem izpildītajiem skaņdarbiem lika dalībniecēm dziedāt līdzi un dejot.

Foto: Sejas.lv

Pēc konkursa oficiālās daļas visas četras finālistes palika izklaidēties kokteiļbārā «Sapņi un kokteiļi», kur bija iespēja gan dziedāt karaoki, gan dejot.

Ikviens apmeklētājs saņēma lielu glāzi «Malibu kiss» kokteili, kas kalpoja kā vakara oficiālais kokteilis.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu