Sobčaka pēc kāzām kļuvusi klusa un mierīga. Jūrmalā vairs neballējas (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas televīzijas un radio raidījumu vadītāja, savulaik populāra ballīšu lauvene Ksenija Sobčaka, kopš apprecējusies ar aktieri un režisoru Maksimu Vitorganu, kļuvusi klusa un mierīga. Ja pirms dažiem gadiem, viesojoties Jūrmalā «Jaunā viļņa» laikā, Ksenija uguņoja VIP ballītēs, šoreiz Jūrmalā Ksenija atpūtās vīra vecāku privātmājā, kā arī vizinoties ar velosipēdiem un sauļojoties privātajā pludmalē.

Foto: Santa Sergejeva

Šoreiz Jūrmalā Ksenija Sobčaka ar vīru ieradās, jo bija aicināti piedalīties Krievijas augstā humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas pasākumos.

Foto: Santa Sergejeva

Tiesa gan, Ksenija klātienē apmeklēja tikai dažus no tiem, kā arī izvairījās no nakts ballītēm. Ksenija ar vīru Maksimu un viņa bērniem, kas dzimuši iepriekšējās attiecībās, mitinājās nevis kādā no Jūrmalas viesnīcām, bet gan Maksima slavenā aktiera Emanuela Vitorgana savrupmājā.

Foto: Instagram

Ksenija Jūrmalā baudīja atpūtu. Ar vīru Maksimu vizinājās ar divriteņiem, kā arī sauļojās privātajā pludmalē. Ar divriteņiem Ksenija un Maksims atbrauca arī uz vienu no «Comedy Club» šova pasākumiem Dzintaru koncertzālē.

Foto: Instagram
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu