Kapteinis Amerika Latvijā piekāpjas Poteram

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nedēļas nogales jaunumu - komiksa ekranizāciju "Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs" ("Captain America: The First Avenger") - tomēr nav noskatījušies tik daudz skatītāju cik Harija Potera noslēdzošo daļu. Līdz ar to "Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa" jau trešo nedēļu pēc kārtas ir skatītākā filma Latvijā.

Nedēļas nogalē Harija Potera sērijas pēdējo filmu "Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2") noskatījušies teju 2600 skatītāju, bet tikai nedaudz mazāk - 2373 skatītāju - komiksa ekranizāciju "Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs".

Neliela atkāpe un atgādinājums par to, kas ir Kapteinis Amerika. Tas ir komiksu varonis, kas rādās pagājušā gadsimta četrdesmitajos kā ASV patriotisma iemiesojums un lāga zēns, kas, ģērbies ASV karoga krāsās, nēsā zvaigžņotu vairogu un cīnās ar ļaunuma asi (nacistiem un citiem ļaundariem, kas vēlas pakļaut pasauli). Komiksa popularitāte manāmi kritās, kad karš bija beidzies, tomēr "Marvel" turpina komiksu izdot.

Trešo vietu apmeklētāko filmu topā ieņem pagājušās nedēļas jaunums "Popera kunga pingvīni" (Mr. Popper's Penguins). Komēdiju ar Džimu Keriju galvenajā lomā noskatījušies teju 1500 skatītāju.

Ceturtajā vietā – joprojām labi apmeklētā komēdija "Neciešamie bosi" ("Horrible Bosses"), kurā līdzās mazāk pazīstamiem komiķiem Sudeikim, Džeisonam Beitmanam (Jason Bateman) un Čārlijam Dejam (Charlie Day) spēlē Holivudas superzvaigznes Anistone, Speisijs un Farels. Savukārt piektajā vietā ierindojies otrs nedēļas jaunums – romantiskā komēdija "Lerijs Krauns" ("Larry Crowne") ar Džūliju Robertsu un Tomu Henksu galvenajās lomās. Jāpiebilst, ka Ziemeļamerikā filma startēja ar salīdzinoši viduvējām sekmēm.

Kopējais skatītāju skaits nedēļas nogalē mazliet pārsniedza 14 tūkstošus, kas ir par aptuveni diviem tūkstošiem vairāk nekā iepriekšējā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu