Stocka Jūrmalā izrādīja dārgus tērpus! Vienas kleitas cena 39 680 dolāri (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Jau Maskavā, apmeklējot saviesīgus pasākumus, Krievijas dziedātāja šajā pavasarī pārsteidza savus talanta cienītājus ar ekstravagantiem tērpiem un neparastām frizūrām. Iepriekš Stockas vizītkarte bija viņas garie, rudie mati, tagad dziedātāja sev uzmanību pievērš ar spilgtiem tērpiem.

Krievijas mediji vēsta, ka Stocka tādējādi kopē vai nu pasaules popdīvu Lady Gagu vai krievzemes dziedātāju Žannu Aguzarovu.

Vienā no «Jaunā viļņa» konkursa dienām Anastasija koncertzālē ieradās Londonā dzīvojošas grieķu tērpu dizaineres Mērijas Katrantzū (Mary Katrantzou) tērpā, kura cena ir 39 680 dolāri. Tērpu paspilgtināja masīvi apavi – botiljoni, kā arī iespaidīgas rokassprādzes un klača somiņa ar radzēm. Šo tērpa ansambli veidojis Anastasijas stilists un dizainers Oļegs Tarnopoļskis, kas no dziedātājas saviesīgos pasākumos neatkāpjas ne soli.

Stockas dizainers pastāstīja, ka ļoti rūpīgi abi ar Anastasiju gatavojušies «Jaunajam vilnim», jau iepriekš veidojot tēlu katrai dienai. «Man liekas, ka īstam skatuves māksliniekam, ir jābūt daudzveidīgam, un Anastasija ir liela profesionāle, viņai tas izdodas. Dažādai auditorijai jāparādās citā ampluā, bet tajā pašā laikā, saglabājot ultramodernu skatījumu uz modi. Nevar vienkārši uzvilkt skaistu apģērbu, to ir jāmāk pasniegt. Nastja māk pasniegt jebkuru tēlu, ko es viņai izvēlos,» noteica Oļegs.

Anastasija Stocka grieķu tērpu dizaineres, kura dzīvo un strādā Londonā - Mērijas Katrantzū (Mary Katrantzou) tērpā, kura cena ir 39 680 dolāri.
Anastasija Stocka grieķu tērpu dizaineres, kura dzīvo un strādā Londonā - Mērijas Katrantzū (Mary Katrantzou) tērpā, kura cena ir 39 680 dolāri. Foto: Edgars Kalmēns

Jūrmalā lielākoties Anastasija mirdzēja tādos zīmolos kā «Christian Louboutin», «Mary Katrantzou», «Iris van Herpen». Viņas stilists piezīmēja, ka arī pati Anastasija ir kā zīmols, kas ļoti veiksmīgi iznes sabiedrībā slavenu modes namu tērpus, somiņas un apavus.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu