Dimas Bilana ugunīgo ballīti Jūrmalā apmeklē Krievijas politiskā elite un miljonāri (35)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kp.ru

Restorānā «Pinot Marina», kas atrodas Jūrmalā, Lielupes krastā, tāpat kā iepriekšējos gados norisinājās «Jaunā viļņa 2013» nakts ballītes, kurās līksmoja Krievijas šovbiznesa ļaudis un oligarhi, kā arī Latvijas ietekmīgie uzņēmēji. Taču no visām ballītēm ar vistrakulīgākajām dejām un jautrību izcēlās Krievijas enerģiskā dziedātāja Dimas Bilana jaunā albuma prezentācija.

Starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzvarētāja Dimas Bilana jaunā albuma «Дотянись» prezentācijas ballīti, ko Jūrmalā rīkoja dziedātāja menedžere Jana Rudkovska, apmeklēja arī Krievijas politiskā elite. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja Krievijas kultūras ministrs Vladimirs Medinskis, Krievijas prezidenta lietu pārvaldnieks Vladimirs Kožins, «Alfa Group» līdzīpašnieks Mihails Fridmans, kā arī Jūrmalas biežs viesis miljonārs Oļegs Boiko, savukārt no Latvijas ietekmīgajiem ļaudīm bija ieradies ekspolitiķis, miljonāra Ainārs Šlesers ar sievu Inesi, kā arī SIA «Itera Latvija» prezidents Juris Savickis ar ģimeni un Jūrmalas mērs Gatis Truksnis.

Krievijas kultūras ministrs Vladimirs Medinskis (pirmais no kreisās) un Krievijas prezidenta lietu pārvaldnieks Vladimirs Kožins
Krievijas kultūras ministrs Vladimirs Medinskis (pirmais no kreisās) un Krievijas prezidenta lietu pārvaldnieks Vladimirs Kožins Foto: www.kp.ru

Kad viesi bija ēduši un dzēruši, ballīte uzņēma apgriezienus līdz ar Dimas Bilana enerģiskajiem priekšnesumiem. Vienaldzīgo nebija! Viesi cēlās no saviem galdiņiem un devās uz deju placi.

Pavisam ballītē bija aicināti 200 VIP viesi. Dima Bilans šovasar Jūrmalā prezentēja gan savu jaunāko ierakstu albumu, gan dziesmu «Малыш».

Pirms uzstāšanās un iespaidīgā koncerta Dima Bilans pastāstīja, ka viņam ļoti patīk Jūrmalas klimats. Daudzi Krievijas šovbiznesa pārstāvji tik ļoti iecienījuši Jūrmalas klimatu, priežu un jūras gaisu, ka iegādājušies šeit arī nekustamo īpašumu.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu