LTV7 būs skatāms raidījums "SeMS vasarā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LTV7

No 23. jūlija sestdienu vakaros plkst.20 LTV7 piedāvās izklaidējošu raidījumu "SeMS vasarā", informē LTV pārstāve Ieviņa Ancena.

""SeMS", tāpat kā ikviens no LTV7 skatītājiem, šovasar gan laiski gozējas pludmales saulē, gan mazliet ekstrēmi iepazīst Latvijas novadus un piedalās visdažādākajos mūzikas un sporta pasākumos," noslēpumaini stāsta jaunās pārraides radošā komanda.

Atšķirība vien tā, ka "SeMS vasarā" vadītāju trijotne - Ketija Dombrovska, Valters Frīdenbergs un Ralfs Eilands - visur līdzi ņem kameru, lai ar skatītājiem dalītos savos piedzīvojumos un aicinātu ikvienu izbaudīt krāšņu un neatkārtojamu vasaru kopā ar SeMA komandu.

"SeMS vasarā" starts tiek dots ar mūzikas festivālu "Positivus". Jau 23. jūlija vakara raidījumā redzēsim gan festivāla aizkulises, gan intervijas ar pašmāju un ārzemju mūziķiem, stilīgākās modes tendences un daudzas citas atraktīvas lietas.

Raidījums "SeMS vasarā" - LTV7 no 23.jūlija sestdienās plkst.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu