Fotoreportāža: «Jaunā viļņa» atklāšanas koncerts un viesi (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 23. jūnijā, sākās jauno izpildītāju konkurss «Jaunais Vilnis 2013». Jau divpadsmito reizi pēc kārtas, Jūrmalā pulcējās konkursanti no visas pasaules, kā arī Krievijas un ārzemju zvaigznes.

Lai gan šogad konkursa «Jaunais vilnis 2013» sarkanais paklājs izpalika, pirms koncerta tāpat pulcējās lieli interesentu pulki, kuri vēlējās sastapt Krievijas estrādes zvaigznes. Tuvojoties koncertam, viesi un estrādes zvaigznes sāka ierasties ar ekskluzīviem braucamrīkiem.

Konkursā uzstājās 11 «Jaunā viļņa» dalībnieki no Azerbaidžānas, Armēnijas, Gruzijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Krievijas, Kubas, Latvijas, Ukrainas, Vācijas un Vjetnamas.

Latviju šogad konkursā pārstāv Pēteris Upelnieks, kurš 2010.gadā grupas «PeR» sastāvā piedalījās «Jaunā viļņa 2010» finālā, iegūstot 11.vietu.

Viesu statusā «Jaunā viļņa» koncertos uzstāsies kanādiešu dziedātājs, mūziklu zvaigzne Garū, itāliešu tenors Alesandro Safina, itāliešu operdziedātāju trio «Il Divo», dziedātāja Lara Fabiana un Tuto Kutunjo.

«Jaunā viļņa» norisi atspoguļos arī kanāli LNT un TV5.

Konkursa laikā viens vakars būs veltīts dziedātāja, dzejnieka un komponista Leonīda Agutina radošajam darbam. Tāpat konkursa laikā kā viesi uzstāsies vairākas Krievijas estrādes zvaigznes.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu