Jay-Z nodrošina trīspadsmito numur 1 albumu ASV (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Repera un uzņēmēja Jay-Z jaunais studijas albums «Magna Carta Holy Grail» pēc panākumiem britu salās, pārliecinoši iekarojisarī ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1.vietu, ziņo «billboard.com».

Albums «Magna Carta Holy Grail» nedēļas griezumā pārdots 527 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tas ir otrs labākais pirmās nedēļas starts šogad. Labāk klājies tikai Džastina Timberleika atgriešanās platei «The 20/20 Experience» - 968 000 eksemplāru.

Par jauna albuma izdošanu reperis negaidīti paziņoja jūlija sākumā.

Pēdējais «Jay-Z» soloalbums «The Blueprint 3» iznāca 2009.gadā. Taču 2011.gadā viņš un reperis Kanje Vests ierakstīja kopīgu albumu «Watch the Throne».

2. vietā R&B dziedātājas Siaras (Ciara) albums «Ciara» (58 000).

Vēl viens jaunums meklējams 8.vietā - tas ir mākslinieces Skailaras Grejas (Skylar Grey) debijas ieraksts «Don't Look Down» (24 000). 2006. gadā Greja topos startēja ar vārdu Holija Brūka (Holly Brook).

Pagājušās nedēļas līderis - repera «J. Cole» (īstajā vārdā Jermaine Lamarr Cole) albums «Born Sinner» noslīdējis uz 3.vietu (39 000).

Savukārt «Positivus» viesi, Lasvegasas grupa «Imagine Dragons» ar «Night Visions» stabili 4.vietā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 13%.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu