"The Killers" bundzinieks izziņo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sekojot vokālista Brendona Floversa (Brandon Flowers) piemēram, 12.jūlijā savu debijas ierakstu izziņojis "The Killers" bundzinieks Ronijs Vanuči (Ronnie Vannucci) ar projektu "Big Talk".

Viena no pēdējā gadu desmita spilgtākajām mūziķu apvienībām kopš 2008.gadā izdotā trešā albuma "Day & Age", kā arī tam sekojošajām koncertturnejām un festivāliem patlaban ir paņēmusi pārtraukumu. Pagājušogad solomākslinieka statusā debitēja apvienības vokālists Brendons Floverss, izdodot albumu "Flamingo".

"Big Talk" ir Vanuči un viņa kādreizējās grupas "Expert on October" dalībnieka Teilora Milna (Taylor Milne) kopdarbs. Kā pirmais singls no mūziķu paštitulētā albuma maijā tika izdots skaņdarbs "Gateways", kurā saklausāmas "The Killers" raksturīgais lipīgo melodiju skanējums.

Ierakstu producējis "The Strokes" skaņu vīrs Džo Čikarelli (Joe Chicarelli), un tajā kā viesmūziķi piedalījušies bijušais "Weezer" basists Mets Šarps (Matt Sharp), kā arī taustiņnieks un ģitārists Teds Seblajs (Ted Sablay), kurš piedalījies "The Killers" koncerttūrēs.

Jūlija beigās "Big Talk" turnejas "Little Tour" ietveros plāno sniegt pirmos koncertus, uzstājoties Lasvegasā, San Francisko un Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu