Komiķis Vinokurs atpūšas VIP ložā. Viesi ierodas «Ferrari» un «Bentley» (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē noslēdzies Krievijas televīzijas kanāla «Россия» ikgadējais humora festivāls «Jūrmala 2013», uz kuru bija ieradušās tādas Krievijas humora zvaigznes kā Klāra Novikova, Jurijs Gaļcevs, Jeļena Vorobeja, Vladimirs Vinokurs. Humora vakarus apmeklēja turīgi ļaudis, par ko liecināja autostāvvietā pie Dzintaru koncertzāles novietotās lepnās automašīnas.

Lūk, arī uz humora festivāla "Jūrmala 2013" skatuves Krievijas parodiju meistare Klāra Novikova
Lūk, arī uz humora festivāla "Jūrmala 2013" skatuves Krievijas parodiju meistare Klāra Novikova Foto: Kaspars Ūdris

Humora festivāls «Jūrmala» jeb «Jurmaļina» ir Krievijas televīzijas kanāla «Россия» vispopulārākā programma ar daudzu miljonu skatītāju auditoriju, slaveniem māksliniekiem, draudzīgu atmosfēru un humoru. Šogad Jūrmalā uz humora festivālu bija ieradušās tādi Krievijas šovbiznesa spīdekļi kā Mihails Žvaņeckis, Nikolajs Baskovs, Evgēnijs Petrosjans, Jeļena Stepaņenko, Vladimirs Vinokurs, Sergejs Drobotenko, Jefims Šifrins, Verka Serdjučka, Igors Mamenko, «Jaunās krievu vecenītes», Klāra Novikova, Jurijs Gaļcevs, Jeļena Vorobeja, Semjons Aļtovs, Arkādijs Arkanovs un citas zvaigznes.

Humora festivālu no VIP ložas vēroja Krievijā slavenais azerbaidžānu izcelmes aktieris, parodiju meistars Karens Avanesjans
Humora festivālu no VIP ložas vēroja Krievijā slavenais azerbaidžānu izcelmes aktieris, parodiju meistars Karens Avanesjans Foto: Kaspars Ūdris

Kad slavenajam krievu komiķim Vladimiram Vinokuram nebija jāuzstājas, viņš savu kolēģu humoristiskos priekšnesumus vēroja no Dzintaru koncertzāles VIP ložas. Tāpat savu skatuves kolēģu priekšnesumus no VIP ložas vēroja Krievijā slavenais azerbaidžāņu izcelsmes aktieris, parodiju meistars Karens Avanesjans.

Lūk, viesi ieradušies ar "Ferrari"
Lūk, viesi ieradušies ar "Ferrari" Foto: Santa Sergejeva

Piemēram Nikolajs Baskovs šovasar Jūrmalā viesojas divas reizes. Pagājušajā nedēļā viņš piedalījās humora festivālā «Jūrmala», bet jau pēc divām nedēļām ieradīsies uz «Jauno vilni».

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu