LNT piedāvās Latvijas spēkavīru čempionātu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LNT

No 3. jūlija kanālā LNT svētdienās plkst.20.20 būs iespējams sekot līdzi Latvijas spēkavīru čempionāta norisei un uzzināt, kurš ir Latvijas stiprākais atlēts 2011. gadā. Arī šogad Latvijas spēkavīru čempionāta vadītāja lomā redzēsim mūsmājās populāro spēkavīru un LNT humora šova "Karaliskais anekdošu turnīrs" vadītāju Raimondu Bergmani.

Latvijas spēkavīru čempionāts norisinās vairākos posmos, viesojoties dažādās Latvijas pilsētās: Talsos, Kandavā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Preiļos. Čempionāta superfināls notiks divas dienas divās pilsētās – 6. augustā Ventspilī, bet 7. augustā Limbažos.

Sacensību forma ir līdzīga kā iepriekšējos gados - vispirms piecos posmos Elites spēkavīri cīnās par kopvērtējuma punktiem, lai 10 labākie iegūtu tiesības piedalīties fināla posmā, kas norisināsies divas dienas. Finālā startēs 12 atlēti, jo divus īpašus ielūgumus jeb tā saucamās wild card piešķirs sacensību organizatori.

Čempionāta laikā 30. jūlijā Gulbenē norisināsies Baltijas spēkavīru komandu mači, bet 20. augustā Ainažos redzēsim Latvijas atklāto spēkavīru čempionātu pāru ieskaitē. Kā ierasts, spēkavīri piedalīsies arī Skotu Kalniešu spēlēs, kas šogad norisināsies 28. maijā Siguldā. Tāpat kā pērn, arī šogad būs vairākas īpašas spēkavīru rekordu dienas, kad nenotiks sacensības kopvērtējumā, tomēr atsevišķajos vingrinājumos pieteiktie atlēti mēģinās pārspēt jau esošos rekordus.

Spēkavīru rekordu dienas notiks 24. jūlijā Līvānos un 13. augustā Mērsragā. Šogad LSAF un "Par stipru Latviju" turpina organizēt arī Mammadaba spēkavīru Future (amatieru) grupas čempionātu vismaz četros posmos. Visa čempionāta laikā varēsim redzēt, kā tiks izmēģināti vairāki Latvijā iepriekš neizmantoti spēkavīru vingrinājumi.

Spēkavīru čempionāts - LNT no 3.jūlija svētdienās plkst.20.20.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu