Madara Grēgere sākusi darba gaitas bārā (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Madara Grēgere jeb Madry vasarā neslinko, bet ir sākusi darba gaitas Ventspils vasaras piejūras bārā «Sun cake».

Madara jaunajā darbā gan apkalpo cilvēkus, novāc galdiņus, gan rīko koncertus, katru nedēļas nogali mūziķei ir jāsarīko kāds koncerts, bet, tā kā viņa pazīst daudz dažādu mūziķu, tā nav problēma.

«Nekaunos teikt, ka paralēli koncertu organizēšanai novācu arī glāzes no bāra letes un tīru leti, par to nav jākaunas, uzskatu, ka dzīvē ir jāprot visi darbi un jebkurš darbs ir lepošanās vērts,» skaidro Madara.

Naudas vērtība meitenes acīs, pašai sākot darba gaitas, nav mainījusies, jo nauda ir tikai nauda. Jaunā dziedātāja nopelnīto krās, lai vasaras beigās varētu pārsteigt mammu un aizbraukt kādā ceļojumā ārpus Latvijas.

Jauniegūtais darbs netraucēs meitenes muzikālās gaitas, jo darba grafiku viņa var veidot pati, paralēli koncertiem saņemot papildu naudiņu, Ventspils pludmalē, gandrīz pie paša mola.

«Zināju, ka vasaru pavadīšu Ventspilī, tāpēc, lai nebūtu garlaicīgi un lai iegūtu papildu līdzekļus, izlēmu atrast vietu, kur strādāt. Parastā bārā es nevēlētos strādāt, bet tādā, kurā dominē mūzika un kur varu izpausties, organizējot koncertus, - kāpēc gan ne?» jautā Madara.

Madara ir arī sapratusi, ka labāk jūtas kā gaišmate un atkal ir atgriezusies pie blondas matu krāsas. Dziedātāja šobrīd domā palikt blondīne, bet, tā kā viņa ir cilvēks, kam patīk pārmaiņas, nekas nav iepriekš paredzams.

Darbs jauno mūziķi iespaido pozitīvi arī muzikālajā ziņā, jūras tuvums Madarai palīdz rakstīt jaunas dziesmas, un jau pavisam drīz no viņas būs dzirdams kas jauns un negaidīts.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu