«The Killers» koncerts Mežaparkā sākas ar četru stundu kavēšanos (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu poproka grupas «The Killers» koncerts Mežaparka estrādē Eiropas koncerttūres «Battle Born Tour» ietvaros sākās ar četru stundu nokavēšanos. «The Killers» koncertu Latvijā rīkoja maz zināma Krievijas kompānija «EM Concert Ltd».

Turklāt paredzētās iesildītāju grupas «James» uzstāšanās vispār nenotika. Šī būtu jau trešā britu grupas uzstāšanās Latvijā.

Citviet mediji vēstī, ka «James» uz skatuves nekāpa un nespēlēja tāpēc, ka, grupasprāt, tā nebija sagatavota iespējai, ja nu gadījumā uzstāšanās laikā sāktos lietus. Šovakar prognozes paredzēja lietu, tāpēc mūziķi nolēmuši nekoncertēt. Savā Twitter kontā tie rakstīja, ka viņiem žēl par atcelto koncertu, sīkākus skaidrojumus sniedzot vēlāk.

Sākotnēji «James» uzstāšanās bija plānota plkst.18.00, bet «The Killers» uz skatuves bija jākāpj plkst.20.00, taču koncerts faktiski sākās tikai plkst.22.00.

Grupu fani no kaimiņvalstīm un arī vietējie apmeklētāji jau pulksten 19 gulēja zālītē, daudzi piekusuši no stāvēšanas un ari vienkārši jau «saguruši», bet

iekšā teritorijā sāka laist tikai pēc pulksten 19,

lai gan solīts bija sākt uzņemt koncerta apmeklētājus no pulksten 17.

TVNET novēroja, ka biļetes bija bez norādēm, rindas garas, cilvēki izstāv rindu, bet izrādās - rinda ir nepareizā; taču informācijas nav, kur būtu pareizi stāvēt.

TVNET rindā nostāvēja teju divas stundas, nezinot, vai tiks uz koncerta sākumu vai tikai uz beigām, jo pie ieejas strādāja tikai trīs meitenes un apsargs, kas pārbaudīja mantas, tai pašā laikā rindā stāvēja simtiem cilvēku.

Aculiecinieki stāstīja, ka nekādas informācijas nav, un rindas kopumā bija pat četras stundas garas -

kopumā cilvēki ir ārkārtīgi neapmierināti ar koncerta rīkošanu un organizēšanu.

Mežaparkā nīka tūkstošiem cilvēku.

Nav ziņu, vai pēc koncerta būs tramvaji uz centru, kā tas bijis pēc daudziem citiem koncertiem. Tā kā koncerts nebeigsies plānotajā laikā, ir bažas, kā tūkstošiem cilvēku tiks prom no Mežaparka. Tāpat ir bažas par atļaujām skaļi muzicēt tik vēlu vakarā.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu