«The Killers» šovakar Mežaparka estrādē (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tikai dažas dienas pirms XXV Vispārējiem latviešu dziesmu un XV deju svētkiem Mežaparka Lielajā estrādē skanēs rokmūzika. Ar iespaidīgu koncertšovu 26. jūnijā, trešdien Rīgā pirmo reizi uzstāsies viena no pēdējos gados pasaulē populārākajām stadionroka grupām «The Killers», kas pērn izdeva savu ceturto studijas albumu «Battle Born».

Jaunā albuma nosaukums aizgūts no dzimtā Nevadas štata karoga uzraksta. Savukārt muzikāli grupa nolēmusi atskatīties pati uz saviem pirmajiem trīs albumiem un sakausēt visus tos kopā.

Šeit ir gan debijas plates «Hot Fuss» deju panks, kaut kas no «Sam’s Town» springstīnīgā plašuma (aktuālais singls «Runaways» mazliet atgādina Brūsa Springstīna «Human touch») un no «Day & Age» popmūzikas.

Grupa, par spīti tam, ka jau sen ir atteikusies no «alternatīvā roka» birkas, turpina iekustināt tūkstošus un liek sajūsmā dziedāt līdzi «Are we human, or are we dancer?» Šo dziesmu, starp citu, atskaņo pat viskonservatīvākās pašmāju raidstacijas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu