Mila Kunisa atraidījusi Raselu Brendu (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nesenā intervijā aktieris Rasels Brends atcerējies, kā mēģinājis aplidot savu kolēģi, aktrisi Milu Kunisu, bet viņa to atraidījusi Makolija Kalkina dēļ. Mila Raselam iedevusi kurvīti 2008. gadā.

Aktieris stāsta, ka Mila ir lieliska un filmēšanas starplaikā abi sarunājušies, Rasels vēlējies viņu aicināt uz randiņu, tāpēc jautājis, vai viņai ir puisis, uz ko aktrise atbildējusi apstiprinoši.

Viņš vēl mēģinājis piesaistīt aktrises uzmanību, bet viņa visu laiku runājusi tikai par savu puisi Maku un bijusi tik priecīga, ka mīļotais cilvēks nākamajā dienā ieradīsies viņu atbalstīt filmēšanas laukumā. Kā izrādījies, tas ir bijis nevis Maks, bet Makolijs Kalkins.

Rasels bijis šokā, ieraugot Makoliju, tik bālu, nogurušu, tievu; viņš nav spējis saprast, kā tas iespējams, ka tik skaista aktrise nodarbojas ar seksu ar tādu vīriešu kārtas bērnu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu