Valmieras katoļu baznīcā salaulājusies Aija Andrejeva (117)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ceturtdien, 20. jūnija pievakarē Valmierā Romas katoļu baznīcā dziedātāja Aija Andrejeva (27) un uzņēmējs Toms Bērziņš mija gredzenus un solīja viens otram mūžīgu mīlestību.

Dziedātāja Aija Andrejeva greznajā līgavas kleitā dodas teikt jāvārdu
Dziedātāja Aija Andrejeva greznajā līgavas kleitā dodas teikt jāvārdu Foto: Sejas.lv

Līgavu uz dievnamu atvizināja melns «Volkswagen» busiņš. Dziedātāja savā kāzu dienā mirdzēja baltā līgavas kleitā, un viņas garie mati bija savīti uz augšu un nostiprināti ar greznām rozēm. Pie dievnama Aiju sagaidīja līgavas māsas, kuras pavadīja dziedātāju uz dievnamu.

Jaunajam pārim - rūgts!
Jaunajam pārim - rūgts! Foto: Sejas.lv

Uz kāzām Valmierā bija ieradušies arī slaveni viesi. Viņu vidū komponists Kārlis Lācis ar sievu Vinetu Vilisteri-Lāci, Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa, dziedātāja Olga Rajecka ar savu dzīvesdraugu Gintu Mauliņu, deju pasniedzējs un Aijas kaimiņš Valdis Škutāns, kā arī dziedātājas ģimene – māsa Laura un tēvs, arī slavens mūziķis Alex jeb īstajā vārdā Oļegs Andrejevs, kā arī kuplā pulkā bija Aijas skatuves kolēģi, ar kuriem dziedātāja muzicē kopā savos koncertos.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic jauno pāri!

Foto: Sejas.lv
Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu