«The Killers» solists sapņo par jaunu soloalbumu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu grupas «The Killers» solists Brendons Flauerss (Brandon Flowers) karsti vēlas ierakstīt vēl vienu soloalbumu, vēsta «Contactmusic».

Mūziķis savu pirmo soloalbumu «Flamingo» (skat. recenziju) izdeva 2010.gada septembrī, izmantojot «The Killers» paņemto brīvo laiku.

Kaut arī Flauerss iepriekš izteicās, ka soloalbumu ierakstījis treniņa pēc, kamēr grupa atpūtās, taču kopš «The Killers» jaunā albuma «Battle Born» izdošanas mūziķis sailgojies atgriezties studijā vienatnē.

«Es noteikti kaut kad ierakstīšu vēl vienu soloalbumu. «Flamingo» nebija tikai mans mēģinājums bradāties ūdenī. Man tas patiešām patika. Tas bija veiksmīgs, kas palīdz, bet man patika tās dziesmas un man pietrūkst to dziedāšanas,» stāstīja Flauerss.

«[Soloalbuma] ierakstīšana nebija gluži ieplānota, bet es vienmēr rakstu dziesmas un domāju vai ceru, ka man tas vienmēr būs. Ko gan lai es vēl ar sevi darītu?»

«The Killers» pēc pērn izdotā ceturtā studijas albuma «Battle Born» pašlaik devušies pasaules koncertturnejā, kuras ietvaros grupa 26.jūnijā uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu