Atvēli vecmodīgu cepuri "Sapņu komandas 1935" filmēšanai!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai jūsu skapī ir veca cepure? Vēlams pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu darinājums. Tai būs iespēja kļūt par Latvijas filmu zvaigzni! Jaunās spēlfilmas „Sapņu komanda 1935” veidotāji sākuši vākt senlaicīgas galvassegas, lai tās izmantotu grandiozā kadru filmēšanā jūlijā – Rīgas Sporta manēžā, piektdien vēstīja LNT ziņas.

Filmēs masu skatus

Rīgas Sporta manēža pēc mēneša pārtaps par Ženēvas halli. Latvijas basketbolisti 1935.gadā Šveicē triumfēja Pirmajās Eiropas basketbola meistarsacīkstēs, un, lai vēlreiz attēlotu šos vēsturiskos brīžus, halle uz trīs dienām tiks nodota filmēšanas vajadzībām.

Manēžā no 2. līdz 4.jūlijam saimniekos spēlfilmas „Sapņu komanda 1935” veidotāji. Līdz ar to ikviens interesents vēl var pieteikties dalībai masu skatu filmēšanā, lai arī kļūtu par leģendāro dienu līdzjutēju, informēja LNT ziņas.

Lai atmosfēra zālē maksimāli līdzinātos vēsturisko dienu notikumiem, filmas veidotāji aicina ziedot senās galvassegas. Vislabāk būtu, ja tās būtu trīsdesmito gadu ražojums. Cepures izmantos filmēšanas laukumā, bet pēc tam tās pārtaps par Rīgas Kinostudijas rekvizītiem.

Jāievēro šveiciešu ģērbšanās stils!

Eiropas čempionāta fināls bija grandiozs notikums, tāpēc arī filmā skatītāju rindās tiks sēdināti aptuveni divi tūkstoši līdzjutēju. Tāpēc jāņem vērā to laiku ģērbšanās stils - katrs sevi cienošs šveicietis trīsdesmitajos gados staigāja ar cepuri.

Ikviens, kura rīcībā ir noderīga cepure, to var nest uz „Latvijas Mobilā telefona” abonentu apkalpošanas centriem Rīgā, Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Daugavpilī un Rēzeknē. Tāpat vēl aizvien iespējams pieteikties masu skatiem „Sapņu komandas 1935” profilos sociālajos tīklos - „draugiem.lv”, Twitter un Facebook.

Top jauna spēlfilma

Jau ziņots, ka režisora Aigara Graubas jaunā filma "Sapņu komanda 1935” stāsta par to, kā Latvijas basketbola izlase tālajā 1935.gadā kļuva par pirmajiem Eiropas čempioniem. Tas ir vēsturisks notikums, ar ko varam lepoties un kas šobrīd atdzimst filmā, kuras pirmizrāde plānota jau šā gada nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu