Ekskluzīvi kadri! Anmary un Dinsbergam kāzas kā Holivudā (102)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Trešdien, 12. jūnija pēcpusdienā Jumurdas ezera krastā viens otram jāvārdu teica izklaides producentu grupas 7 vadītājs Aigars Dinsbergs un daiļā dziedātāja Anmary jeb īstajā vārdā Linda Amantova. Abu mīlas stāsts aizsākās pērn, kad Anmary Latviju pārstāvēja starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Azerbaidžānā. Lai gan klusas un mierīgas, izsmalcinātības ziņā dziedātājas un producenta laulības atgādināja Holivudas filmu scenāriju.

Par Anmary un Aigara kāzām Jumurdas pagasta iedzīvotāji runāja kopš šā gada marta. Ar lielu interesi ļaudis gaidīja Jumurdā ierodamies slaveno latviešu dziedātāju un producentu Aigaru Dinsbergu, kas ne reizi vien uzrunājis lauku ļaudis radio un TV ekrānā.

Vietējie iedzīvotāji sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pastāstīja, ka pat slaveni uzņēmēji, kas laulājušies Jumurdas muižā, to darījuši atklāti, bet Anmary un Dinsberga kāzas turētas lielā noslēpumā.

Kādas tik ekskluzīvas kāzas nav norisinājušās Jumurdas muižā! Arī Anmary un Dinsberga laulību ceremonija nebija izņēmums. Dienu pirms jaunā pāra kāzām no Rīgas speciāli tika atvesta un uzstādīta telts, kur kāzu viesiem dzīrot. No Rīgas ieradās arī pavārs, kā arī kāzu maltīte tika atgādāta no kāda Rīgas restorāna. Kāzu dienas rītā tika rotāts altāris ar baltām peonijām. Lai gan vietējie ļaudis piedāvājuši rozā ziedus, jaunais pāris vēlējās altāri rotāt tieši ar baltām pujenēm.

Gluži kā Holivudas filmās tika iekārtota kāzu norises vieta pašā Jumurdas ezera krastā. Pēcpusdienā sāka ierasties viesi no tuvas un tālas apkārtnes. Savukārt jaunais pāris Jumurdā ieradās kāzu priekšvakarā un bija apmetušies vienā no Jumurdas muižas viesu mājām. Atbrauca arī dziedātājas vecāki no Gulbenes.

Pie altāra, kur jau gaidīja līgavainis Dinsbergs, Anmary veda tēvs un dēliņš Marts Gabriels. Līgava bija saposusies garā baltā kleitā, bet līgavainis baltā uzvalkā. Kad Anmary ģimenes vīrieši nodeva līgavu jaunā vīra Aigara rokās, sākās oficiālā laulību ceremonija. Jauno pāri salaulāja luterāņu mācītājs. Laulības ceremonijas laikā kāzu norises vietai pārlidoja stārķis; mēdz teikt, ka stārķis laulātam pārim nes laimi, proti, ģimenes pieaugumu.

Anmary un Dinsberga kāzas norisinājās tuvinieku un šovbiznesa darboņu lokā. Sveikt jauno pāri bija ieradies LNT raidījuma «Labvakar, Latvija!» vadītājs Jānis Auzāns ar savu mīļoto sievieti, fona vokālisti Anitu Levšu, dziedātājs Andris Ērglis ar sievu Kristīni, režisors un dramaturgs Kārlis Anitens, Valters Krauze, kurš strādā Latvijas radio un spēlē teātri, Daugavpils oranžā kora dalībnieces, «Latvijas radio 2» direktors Armīns Ronis un daudzi citi.

Arī dzīvesstila portāls «Sejas» sveic jauno pāri un novēl piedzīvot skaistus kopā būšanas mirkļus!

Komentāri (102)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu