«Pestivals» rīko konkursu jaunajām mūziķu grupām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pestivals

Festivāls «Pestivals» rīko jauno grupu konkursu, kurā labākie laimēs iespēju ierakstīt dziesmu studijā un uzstāties uz galvenās skatuves 2014.gada festivālā, informē «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele. Jauno grupu konkursu vērtēs vietējo un ārzemju mūzikas profesionāļu veidota žūrija.

Konkursā ir iespēja piedalīties katram mūziķim vai muzikālajai apvienībai, kas vēlas parādīt sevi plašākai auditorijai un pretendēt uz iespēju nākamgad uzstāties uz «Pestivals» galvenās skatuvēs vai izveidot profesionālu ierakstu studijā.

Konkursā tiks izvērtēta katra dalībnieka oriģināldziesma, kā arī mūziķu veidota kaverversija kādai pazīstamai dziesmai. Pieteikumi konkursam jāiesūta līdz 28.jūnijam. Iesniegtās dziesmas vērtēs žūrija, ko veidos Māra Upmane-Holšteina no grupas «Astro’n’out», Mareks Bērents no grupas «Tumsa», Igo, mūzikas producents Gints Stankevičs, Nātans Blumenfelds Džeims no ASV, kā arī skaņu ierakstu studijas «Cloud Music» un festivāla «Pestivals» organizatoru pārstāvji.

No konkursa dalībniekiem žūrija atlasīs desmit talantīgākos un radošākos māksliniekus, kuriem tiks dota iespēja šovasar uzstāsies uz festivāla jauno skatuvi «Open» abas «Pestivals» dienas no plkst.18 līdz 21.30, bet vēlāk šī skatuve pārtaps par «Rock» skatuvi, kur uzstāsies grupa «Dzelzs vilks», «Astro’n’out» un citi.

Jauno grupu konkursa nolikums, pieteikuma anketa un plašāka informācija atrodama mājaslapā «www.pestivals.lv/lv/openstage».

www.pestivals.lv/lv/openstage

Festivāls Mežaparkā šovasar notiks 12.jūlijā un 13.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu