Apprecējusies slavenā Krievijas TV dīva Ļera Kudrjavceva (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kp.ru

Viena no populārākajām Krievijas TV dīvām Ļera Kudrjavceva (42) pagājušās nedēļas nogalē apprecējusies ar 25 gadus veco Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba spēlētāju Igoru Makarovu.

Viena no populārākajām Krievijas TV dīvām Ļera Kudrjavceva (42) pagājušās nedēļas nogalē apprecējusies ar 25 gadus veco Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba spēlētāju Igoru Makarovu.

Krievijas dziedātāji sarīkoja kārtīgu ballīti. Dzied Grigorijs Ļeps un viņam pievienojas Nikolajs Baskovs
Krievijas dziedātāji sarīkoja kārtīgu ballīti. Dzied Grigorijs Ļeps un viņam pievienojas Nikolajs Baskovs Foto: www.kp.ru

Pagājušās nedēļas nogalē Kutuzovas dzimtsarakstu nodaļā beidzot oficiāli apprecējusies viena no Krievijas skaistākajām līgavām – Ļera jeb īstajā vārdā Valērija Kudrjavceva, kuras līgavainis ir Krievijā zināmais hokejists Igors Makarovs. Laulību ceremonija norisinājās pulksten 9:30 no rīta pēc Maskavas laika. Jaunais pāris dzimtsarakstu nodaļā ieradās tuvinieku un draugu pulkā, vēsta Krievijas interneta medijs kp.ru.

Īsta zvaigžņu plejāde bija Ļeras kāzās. Lūk, Krievijas primadonna Alla Pugačova ar savu vīru Maksimu Galkinu vēro mobilajā telefonā, ko Alla nofilmējusi
Īsta zvaigžņu plejāde bija Ļeras kāzās. Lūk, Krievijas primadonna Alla Pugačova ar savu vīru Maksimu Galkinu vēro mobilajā telefonā, ko Alla nofilmējusi Foto: www.kp.ru

Ļeras līgavas kleita bija šampanieša tonī, un tās augšdaļa mirdzēja pērlēs, bet līgavainis Igors bija izvēlējies klasisku uzvalku. Pēc tradicionālās laulību ceremonijas Ļera un Igors no dzimtsarakstu nodaļas iznāca, skanot klātesošo viesu aplausiem, un jaunais pāris izbaudīja rožu ziedlapiņu lietu. Jaunais pāris pēc krievu kāzu tradīcijām gaisā laida baložus, kas nes laimi.

Kāzās muzicēja arī dziedātājs Dima Bilans
Kāzās muzicēja arī dziedātājs Dima Bilans Foto: www.kp.ru

Kāzu svinības jau vēlāk norisinājās «Safisa» restorānā. Viesi ieradās septiņos vakarā, un starp viņiem varēja manīt augstākā līmeņa Krievijas šovbiznesa zvaigznes – primadonnu Allu Pugačovu un viņas vīru, parodiju meistaru Maksimu Galkinu, krievu komiķi Mihailu Galustjanu, skandalozo balerīnu Anastasiju Voločkovu, ukraiņu zvaigzni Svetlanu Lobodu, komponistu un «Jaunā viļņa» organizatoru Igoru Krutoju, Vladimiru Presņakovu un Natāliju Podoļsku, Leonīdu Agutinu un Anželiku Varum.

TV dīvas Ļeras Kudrjavcevas (42) un 25 gadus vecā Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba spēlētāja Igora Makarova pirmais kāzu valsis
TV dīvas Ļeras Kudrjavcevas (42) un 25 gadus vecā Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba spēlētāja Igora Makarova pirmais kāzu valsis Foto: www.kp.ru

Kāzu svinības vadīja aktieris Igors Verņiks un dziedātājs Nikolajs Baskovs. Viesiem tik demonstrēti ekskluzīvi video sižeti no Ļeras un Igora kopdzīves. Noskatoties video, kļuva zināms, ka Igoram nepatīk, ka viņa mīļotā tik daudz lieto grimu, ne visai labi prot pagatavot ēdienu, kā arī slikti vada automašīnu. Savukārt Ļerai viss, ko dara viņas jaunais vīrs, liekas pieņemams.

Jaunais pāris pastāstīja, ka abi iemīlējušies viens otrā no pirmā skatiena. Turklāt Ļera saņēmusi bildinājumu pēc abu strīda taksometrā.

Svinību nakts garumā Ļera nomainīja trīs tērpus. Ļeras kāzās lēnā dejā laidās pat Alla Pugačvova un Maksims Galkins. Savukārt līgavas pušķi notvēra dziedātāja Slava, kura jau ir laimīgi precējusies.

Medusmēnesi jaunlaulātais pāris baudīs pie Vidusjūras Sardīnijā.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu