Konkursa «Mrs. Top of the World 2013» aizkulises. Raud arī daiļavas (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Konkursā «Mrs.Top of the World» sacentās skaistules no astoņpadsmit pasaules valstīm. Sievietes nedēļas garumā demonstrēja savus talantus un skaistumu. Konkursa noslēgums norisinājās Dzintaros, privātajā pludmalē «Havana Lounge club». Konkursā piedalījās sievietes vecuma amplitūdā 26 – 45 gadi.

Kompetentās žūrijas pārdomu rezultātā uzvarētājas laurus plūca un par «Mrs. Top of the World» kļuva Ukrainas pārstāve Aļona Šuba, kura izcēlās ar savu vienkāršību, manierēm un atturību. Viņai pa pēdām sekoja Ugandas pārstāve Kiotungire Gledisa, kura ieguva pirmo vietu, otrajā vietā palika Slovākijas pārstāve Olga Saveljeva, trešo vietu ieguva mūsu pašu Latvijas pārstāve Anete Bilzēna, bet ceturtajā vietā ierindojās Bulgārijas pārstāve Georgana Nikolova.

Skatītāju simpātiju balvu saņēma ASV pārstāve Kristena Veardona, par kuru visvairāk bija nobalsots konkursa mājas lapā.

Saņemot titulu «Mrs. Top of the World», Ukrainas pārstāve Aļona Šuba neslēpa prieka asaras. Kā izrādās, emocinālos brīžos raud arī skaistules.

Meitenes konkursa finālā tika iepazīstinātas ar skatītājiem uznācienā, kurā visām bija vienādas kleitiņas un lente, lai ikvienam būtu skaidrs, kuru valsti pārstāv ikviena no daiļavām. Pēc iepazīšanās uznāciena sekoja uznāciens peldkostīmos, tajā kopā ar meitenēm uz skatuves atradās divi dejotāji, kuri ar kustībām izcēla ikvienu sievieti. Kā jau skaistuma konkursos pieņemts, pēdējais, trešais, uznāciens bija vakartērpos. Īpaši izcēlās Armēnijas pārstāve, iznākot teju vai līgavas kleitā.

«Havana Loung club» apmeklētāju īpašas simpātijas ar savu šarmu un smaidu izraisīja Ugandas pārstāve. Jaunās sievietes uznācienu laikā cilvēki cēlās kājās un aplaudēja.

Augstie papēži radīja problēmu Nīderlandes pārstāvei Alisei Setonai, kura sava pirmā iepazīšanās uznāciena laikā aizķērās aiz skatuves malas un gandrīz nokrita; par laimi, ceļā gadījās pasākuma vadītājs dziedātājs Roberto, kurš daiļo būtni noķēra.

Pasākums tika vadīts trijās valodās – latviešu, krievu un angļu. Vadītāju lomās iejutās Violeta, Jurchello un populārais dziedātājs Roberto Meloni.

«Jūrmala ir ļoti attīstījusies, man bija prieks vadīt pasākumu, apkārt jūra, saulriets, tas radīja sajūtu, ka vadu skaistuma konkursu kādā Vidusjūras kūrortā. Gribu izcelt pasākuma organizatorus, varēja just, ka viņi ir ielikuši dvēseli, lai paveiktu to milzu darbu,» organizatorus slavē Roberto Meloni.

Kā vienīgo mīnusu dziedātājs min Jūrmalas domes ideju taisīt velomaratonu tieši tajā pašā datumā, kad ir skaistuma konkursa fināls. Dalībnieces, vadītāji un organizatori vairāk nekā divas stundas stāvēja sastrēgumā ceļā uz Jūrmalu. Beigu beigās visi atstāja mašīnas ceļmalā un uz pasākuma vietu devās kājām, nesot tērpus, kosmētiku, apavus vairākus kilometrus. Visu to vēl drausmīgāku padarīja garām braucošie džipi un viņu saceltie putekļi. Tomēr dalībnieces nezaudēja optimismu, dzīvesprieku un nebeidza smaidīt un priecāties par iespēju piedalīties tik lielā un prestižā konkursā.

«Mana favorīte jau no pašas pirmās konkursa dienas bija Ukrainas pārstāve, viņā ir īpaša odziņa, kas mani piesaistīja. Tomēr mana «Mrs. Top of the World» vienmēr būs mūsu pašu uzņēmēja Marika Ģederte,» stāsta Roberto.

Kamēr dalībnieces gatavojās uznācieniem, ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās Liene Šomase, jaunā dziedātāja Adelly, Roberto Meloni, Aminata Savadogo, meiteņu trio «DisCats» un viena no pasākuma organizatorēm Natālija Tumševica.

Skaistuma konkursu apmeklēja Latvijas sabiedrības krējums - dažādi biznesmeņi un šovbiznesa pārstāvji, tādi kā Aleksandra Kurusova, Inta Fogele un Diāna Kubasova.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu