Krievijas skaistulei Marijai pat iPhone ir smagāks nekā viņas kronis (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Trīs Latvijas daiļavu organizētā starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» ietvaros Rīgā kā goda viešņa viesojas arī Krievijas skaistumkaraliene, titula «Mrs. Universe 2011» īpašniece Marija Jerošenko. Nevar nepamanīt, ka Marija ir ne tikai lieliskā formā, bet var lepoties arī ar seksīgām lūpām un pievilcīgu ārieni. Turklāt vai zinājāt, ka šī daiļā dāma ikdienā pārvēršas par nopietnu personu, kas Krievijā vada bērnu teātra skolu?

Marija Jerošenko sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina, ka jūtas ļoti pagodināta, ka tieši viņa kā goda viešņa uzaicināta uz Rīgā un Jūrmalā notiekošo starptautisko skaistumkonkursu. «Šis konkurss «Mrs. Top of the World 2013» var kļūt par piemēru, kā jāorganizē visā pasaulē šāda mēroga konkursi. Esmu redzējusi dažādus konkursus, bet tik augstu līmeni kā Latvijā vēl neesmu redzējusi nekur,» sajūsmā par Latvijā notiekošo starptautisko skaistumkonkursu ir Krievijas skaistumkaraliene. Viņa atklāj, ka, viesojoties Latvijā, ikdienā pavada laiku kopā ar konkursantēm, tikai atšķirība, ka šoreiz viņa nepiedalās šajā konkursā kā dalībniece.

Viena no «Mrs. Top of the World 2013» organizatorēm Kristīne Lindenblate (no kreisās) ar titula «Mrs. Universe 2011» īpašnieci Mariju Jerošenko.
Viena no «Mrs. Top of the World 2013» organizatorēm Kristīne Lindenblate (no kreisās) ar titula «Mrs. Universe 2011» īpašnieci Mariju Jerošenko. Foto: Santa Sergejeva

Vienā no «Mrs. Top of the World 2013» pasākumiem Marija Jerošenko ieradās ar kroni, ko saņēma kā titula «Mrs. Universe 2011» īpašniece. Kronis veidots no mirdzošiem kristāliem. Marija smejas, ka tas nemaz nav tik smags, jo pat viņas iPhone ir krietni smagāks par kroni. Ikdienā Krievijas skaistulei ir pavisam nopietna nodarbošanās. Viņa pēc uzvaras skaistumkonkursā «Mrs. Universe 2011» atvēra dzimtajā Rostovā pie Donas savu teātra skolu bērniem, kurā arī ir izstādīts skaistumkaralienes kronis. «Skolā manā kabinetā ir ierīkots speciāls stūrītis, kurā ir visas manas lentes un kroņi, ko esmu ieguvusi skaistumkonkursos. Izveidojies tāds paliels manu uzvaru muzejs,» teic bērnu teātra skolas īpašniece un direktore.

«Mrs. Universe 2011» īpašnieces Marijas Jerošenko skaistumkaralienes kronis ir pat vieglāks nekā viņas iPhone
«Mrs. Universe 2011» īpašnieces Marijas Jerošenko skaistumkaralienes kronis ir pat vieglāks nekā viņas iPhone Foto: Santa Sergejeva

«Manā teātra skolā mācās bērni no 4 līdz 16 gadu vecumam. Ar bērniem strādā nopelniem bagāti mākslinieki. Bērni apgūst kultūras zinības, iepazīst krievu un ārzemju literatūru, spēlē izrādes. Mēs arī brauksim šovasar uz Bulgāriju piedalīties starptautiskās bērnu teātra mākslas sacensībās,» ar savas teātra skolas panākumiem lepojas Marija. Turklāt šajā skolā darbojas arī Marijas četrus gadus vecais dēlēns Kirils, kurš arī motivējis Mariju atvērt šo teātra skolu.

Ikdienā Marija tērpjas daudz askētiskāk nekā uz skaistuma pasākumiem. «Man ikdienā patīk saņemt matus astē, uzvilkt kedas un džinsas, un uz priekšu. Man ikdienā ir ļoti daudz darba, ir jāskrien ātri kā lokomotīvei, tādēļ nav daudz laika pucēties,» viņa teic.

Vai varat iedomāties, ka šī apburošā Krievijas daiļava ikdienā vada bērnu teātra skolu
Vai varat iedomāties, ka šī apburošā Krievijas daiļava ikdienā vada bērnu teātra skolu Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu