Grupa «Re:public» viesus cienā ar siļķu maizītēm (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

31.maija pievakarē klubā «Četri balti krekli» grupa «Re:public» prezentēja savu trešo studijas albumu ar nosaukumu «RE». Prezentācijas pasākumu apmeklēja grupas tuvākie draugi un ģimenes locekļi.

Ienākot klubā «Četri balti krekli», ikvienu prezentācijas viesi sagaidīja ar šampanieša glāzi, lai visiem ieviestu svētku sajūtu un palīdzētu izbaudīt vakara burvīgo atmosfēru.

Uz prezentācijas pasākumu tika aicināti tikai tuvākie draugi un ģimenes locekļi, lai izceltu vakara īpašumu, neatkārtojamību un burvību. Ikviens viesis jutās īpašs un speciāli gaidīts.

Foto: Edgars Kalmēns

Grupas «Re:public» līderis Jānis Rībens to pamatoja, ka ne jau cilvēku skaitā slēpjas veiksmes atslēga, ka prezentācijas pasākumā grupa ir vēlējusies būt kopā ar saviem vismīļākajiem, veltīt viņiem uzmanību un kopā svinēt, nevis dalīties uz daudzām pusēm un beigās tā īsti nepievērsties nevienam.

Grupa uz prezentāciju bija apģērbušies melnbalti, tādā veidā ar visu rokmūzikas skaņu spējot palikt klasiski eleganti.

Vakars iesākās ar koncertu, kurā izskanēja grupas jau šobrīd populārās dziesmas «Es mīlu tevi, Rīga», «Ak, mana, mana...» un «Pāri visam».

Uz skatuves tika saukta grupas menedžere Ance Kolibere, kurai Jānis pasniedza ziedu pušķi, gluži tāpat kā vairuma latvisko dziesmu vārdu līdzautorei Laurai Daudišai.

Foto: Edgars Kalmēns

Ikviens atnākušais viesis no Jāņa Rībena rokām saņēma grupas jauno albumu, par kuru viesi, jau vadoties pēc prezentācijā dzirdētajām dziesmām, izteicās, cik lielisks tas ir. Jauniešiem bija jāvelta arī vismaz divdesmit minūtes, lai parakstītu izdāļātos diskus, jo viesi vēlējās autogrāfus.

Oficiālajai daļai sekoja bankets, saviesīgas sarunas, kurās atšķirībā no citām ballītēm visi viesi runāja vienkopus, tas piešķīra ballītei mājīguma sajūtu un vēlmi uzkavēties kopā ar grupu līdz pat rīta gaismai.

Vienkāršība netika aizmirsta, arī uzkodu galdu veidojot, viesus cienāja ar šķiņķa maizītēm un siļķmaizītēm. Visatzinīgāk viesi novērtēja marinētos gurķīšus.

Pēc prezentācijas tuvāko cilvēku vidū grupa «Re:public» kāpa uz skatuves, lai prezentētu jauno albumu «RE» sava talanta cienītājiem nakts koncertā.



Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu