Ilgus gadus slēpis, beidzot pirms vēlēšanām Lembergs parāda savu mīļoto (223)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ilgus gadus Latvijas bulvārprese centās noskaidrot, ar kādu sievieti kopā ir Ventspils mērs Aivars Lembergs (59). Taču pat izveicīgākajiem paparaci neizdevās notvert Lembergu kopā ar sirdsdāmu. Viņš prasmīgi izvairījās no liekas publicitātes un ar sievieti sabiedrībā neizgāja. Taču nu tas beidzot ir noticis. Teju vai pašvaldību vēlēšanu priekšvakarā Lembergs sabiedrībā izveda savu mīļoto sievieti, Ventspils attīstības pārvaldes vadītāju Kristīni Krasovsku (34).

Nedēļas nogalē Ventspilī teātra namā «Jūras vārti» norisinājās modes festivāls «Riga Fashion Mood Premium Ventspils». Šogad pirmo gadu šis festivāls visus modīgos pulcēja nevis galvaspilsētā Rīgā, bet gan Ventspilī. Pasākumu apmeklēja daudzi Ventspils kultūras cilvēki un uzņēmēji, viņu vidū arī Ventspils mērs Aivars Lembergs ar savu mīļoto sievieti Kristīni Krasovsku. Abi, skaisti saposušies, uz modes festivālu ieradās ar Aivara džipu, ko nolika stāvvietā pie pašām «Jūras vārtu» ieejas durvīm.

Foto: Sejas.lv

Aivars piedalījās «Riga Fashion Mood Premium Ventspils» atklāšanā, uzrunājot visus modīgos pilsētas viesus. Pēc tam gan viņam bija jāskrien uz Ventspils olimpisko centru, kur basketbola klubs «Ventspils» spēlēja ar klubu «VEF Rīga». Kamēr Aivars devās uz savu basketbola klubu, viņa mīļotā Kristīne palika vērot latviešu modes dizaineru modes skates.

Foto: Sejas.lv

Tiesa gan, modes festivāla otrajā daļā atgriezās arī Aivars, kurš palaida garām pikanto zīmola «Amoralle» kolekciju. Tajā dominēja jutekliski naktstērpi ar izteiktām vidukļa līnijām, ēteriskas zīda pidžamas ar atkailinātiem pleciem, pieguļošas formas korsetes un bodiji savienojumā ar smalkām zeķēm. Par nokavēto «Amoralle» skati Aivars teic: «Jā, nu ko darīt, tad tas jākārto mājas kārtībā.»

Foto: Sejas.lv

Turpat «Jūras vārtos» pēc modes festivāla tā organizatori, dizaineri un modeļi devās iemalkot vīnu un izsmalcinātas uzkodas. Arī Kristīne, mīļi piekļāvusies Aivaram, devās uz oficiālo banketu. Lai arī medijos jau iepriekš ir parādījušās ziņas, ka Kristīne ir Aivara jaunā mīla, beidzot abi vairs nevairās iziet sabiedrībā. Turklāt Aivars burtiski staro Kristīnei blakus. Vaicājot Ventspils mēram par attiecībām, viņš gan pats izvairās no konkrētas atbildes, norādot, ka par to vēsture klusē. «Vienmēr dzīvē ir jāatstāj kāda intriga,» viņš nosaka.

Arī savu kādreizējo sievu Ināru un bērnu Līgas un Anrija māti Lembergs nav vedis sabiedrībā, jo prese savās slejās publicējusi vien pāris skopu uzņēmumu, kur sānskatā redzama Lemberga kādreizējā dzīvesbiedre.

Foto: Sejas.lv

Tā kā «Jūras vārtos» latviešu dizaineri bija izstādījuši savas kolekcijas, kuras turpat arī varēja iegādāties, Aivars atzina, ka varētu apskatīt, ko interesantu tur tirgo. Viņš atzina, ka pašam nav nemaz tik grūti nopirkt kādu gaumīgu apģērbu arī sievietei. Latvijā gan viņš neiepērkas, bet, esot ārzemēs – Londonā, Minhenē, Parīzē vai Kannās, labprāt papildina savu garderobi ar jaunu apģērbu. Aivaram nepatīk apģērbs tumšos toņos, viņš priekšroku dod krāsām. Reizēm Lembergam ir arī savs stila konsultants, kas iesaka, kādu apģērbu izvēlēties. Ja stila konsultanta nav blakus, tad viņš pats paskatās spogulī un paļaujas uz savām izjūtām.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (223)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu