Horens Stalbe par nākotni teic: «Viss ir Allāha varā!» (116)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Savulaik populārais mūziķis un radio dīdžejs, arī daivinga speciālists Horens Stalbe nu jau kādu laiku ir atgriezies no Ēģiptes kūrortpilsētas Dahabas, kur bija pavadījis pēdējos piecus gadus. Horenu visai bieži nu var sastapt saviesīgos pasākumos. Dzīvesstila portāls «Sejas» devās noskaidrot, kādu mērķu vadīts, stilīgo dredu īpašnieks Horens atkal atgriezies galvaspilsētas burziņu apritē?

«Jā, esmu atpakaļ. Nu jau būs mazdrusciņ vairāk nekā divi mēneši. Jā, sākumā bija grūti pierast pie Latvijas klimata, bet nu jau man ir prieks redzēt visu, kas šeit notiek. Sapratu, ka šeit ir jābūt auksti un viss. Nu jau pēdējās nedēļās arī šeit kļūst siltāks,» skaidro Horens Stalbe, kurš pēdējos piecus gadus dzīvoja Ēģiptē, bet tagad atgriezies dzimtajā Rīgā.

Siltās saules Horenam Latvijā nepietrūkst, jo viņš nosaka, ka, arī Ēģiptē dzīvodams, nav speciāli sauļojies, jo tas esot kaitīgi veselībai. Lai arī visus šos gadus Horens nodarbojās ar niršanu un filmēja zemūdens pasauli, viņš vēl ne reizi nav izmēģinājis ienirt kādā no Latvijas ūdenstilpēm. «Nē, nē, nē. Latvijā es filmēju un nodarbojos ar mūziku. Filmējam jebkāda veida filmas. Šobrīd strādājam pie viena 3D projekta un vēl kaut kas top «Laimas» konfekšu fabrikai. Visu laiku jau notiek filmēšanas darbi,» viņš skaidro.

Horens Stalbe atkal no jauna iepazīst Rīgas saviesīgo dzīvi
Horens Stalbe atkal no jauna iepazīst Rīgas saviesīgo dzīvi Foto: Santa Sergejeva

Vēl joprojām daudziem mūzikas cienītājiem spilgti atmiņā palikusi Horena un Lindas Leen uzstāšanās Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa finālā ar dziesmu «Stop the war». Vaicājot, vai Horens, kurš sajutis pasaules elpu, dzīvojot Ēģiptē, nav apsvēris domu, ka varētu atkal kādu atraktīvu kompozīciju sarakstīt, ko pieteikt Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasei, viņš padomā un tad nosaka, ka viss ir Allāha varā.

Tiesa gan, rodas jautājums, vai tad niršanai un zemūdens pasaules izpētei Horens pielicis punktu, viņš teic: «Nē, tam jau nevar nekad pielikt punktu. Ja jau cilvēks to vienu reizi ir izbaudījis, tad viņš to darīs vēl un vēl.»

Vaicāts, vai Horena plānos ietilpst atgriešanās saulainajā Ēģiptē, viņš atzīst, ka nevēlas neko plānot savā dzīvē. «Es jau esmu teicis, ka pirms pieciem gadiem no Latvijas aizbraucu uz Ēģipti tikai uz vienu nedēļu. Taču uzkavējos tur piecus gadus. Es negribu neko plānot. Tie, kuri var saplānot, lai plāno,» teic Horens.

Pēdējo mēnešu laikā Horens atgriezies arī saviesīgās dzīves apritē un bieži redzams dažādos pasākumos. «Jā, ir interesanti satikt cilvēkus. Šeit viss ir mainījies pa pieciem gadiem,» viņš nosaka.

Arī uz ielas Horenu atpazīst un uzrunā. «Cenšos jau aprunāties. Vienkārši dažreiz nepietiek spēka ar visiem apspriest pilnīgi visu, ko viņi vēlētos. Tāpēc ir labi, ka ir prese un mediji, tad varu visiem visu izstāstīt. Tas ļoti atvieglo manu dzīvi,» viņš piebilst.

Komentāri (116)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu