"Fonofest" jauno grupu konkursā uzvar "The Black Cats"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla "Fonofest" rīkotajā jauno grupu konkursā uzvaru guvusi grupa "The Black Cats" no Limbažiem, kas ieguvusi tiesības festivālā uzstāsies uz "Radio 101" skatuves, informē konkursa rīkotājs Jānis Sildniks.

Pēc aizvadītām trīs atlases kārtām "Fonofest" konkursa finālam tika izvirzītas tādas grupas kā "Faithful in Misfortune", "The Black Cats" un "SKApis".

Konkursa dalībniekus vērtēja gan skatītāji, gan žūrija, un šoreiz tieši žūrijas balsojumam bija noteicošais faktors, lai pēc lieliski aizvadīta koncerta grupa "The Black Cats" iegūtu uzvarētāju titulu šajā konkursā.

"Fonofest" grupu konkurss norisinājās jau trešo gadu. Iepriekšējos gadus šajā konkursā uzvarējušas tādas grupas kā "XXX" un "The Blackout".

Kā ziņots, "Fonofest" šovasar notiks no 8.jūlija līdz 9.jūlijam Cēsu pusē "Uplandos". Festivāls tiks rīkots jau septīto gadu. Katru gadu festivāls pulcē vairākus desmitus grupu gan no Latvijas, gan tālākām valstīm, sniedzot arī iespēju jaunām muzikālajām apvienībām koncertēt līdzās jau pieredzes bagātiem un populāriem mūziķiem.

Šovasar festivālā uz četrām skatuvēm kāps aptuveni 40 grupas no astoņām valstīm, to skaitā pašmāju izpildītāji "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Pete Anderson&The Swamp Shakers", "P.O. Box (Fra)" un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu