Baptists Oskars Deigelis Dieva vārdu sludina klubiņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV šova «OKartes skatuve» dalībnieks, dziedātājs, Madonas baptistu draudzes loceklis Oskars Deigelis 2. maijā klubā «Just» prezentēja savu pirmo studijas albumu ar nosaukumu «Izglābts». Albums ieturēts kristīgās mūzikas noskaņās, un visa vakara garumā dziedātājs un viņa viesi saglabāja šo īpašo kristietības auru un apgarotību.

Oskars vienmēr vēlējies ierakstīt kristīgās mūzikas albumu un tādā veidā godināt Dievu. Puiša sapnis ir piepildījies: nācis klajā viņa pirmais soloalbums, kas veltīts Dievam.

«Man nav būtiski ierakstīt kaudzi albumu, palikt mega populāram, būtiskākais ir muzicēt un caur mūziku sludināt to, kas es esmu, manas vērtības. Galvenais mans mērķis mūzikā ir nepazust un palikt uz mana izvēlētā ceļa, nesākt sekli sekot komercijai, aizmirstot to, kas es esmu,» nākotnes plānus skaidro Oskars.

Foto: Sejas.lv

Kristīgās mūzikas albumam netipisko prezentācijas vietu Oskars skaidro ar to, ka Dievs, viņaprāt, tieši ir jāsludina tādās vietās kā klubi, ne baznīca. Dziedātājs uzskata, ka tas, ko viņš mēģina sludināt ar savu mūziku, ir kā mācība cilvēkiem, kuri nav kopā ar Dievu, veids, kā viņus mudināt ieklausīties un atrast Dievu, Dieva mīlestību.

«Dievs ar mani ir kopā arī klubos, esmu jauns, eju izklaidēties, bet vienmēr ar mani kopā ir Dievs. Esmu laimīgs, ka esmu kopā ar Dievu, ka esmu atradis savu īsto ceļu un Dieva mīlestību,» netipisko vietas izvēli skaidro puisis.

Foto: Sejas.lv

Īpašu viesu un kluba apmeklētāju uzmanību piesaistīja puiša radītā dziesma «Viņa meklēja mīlestību». Dziesma stāsta par meiteni, kura meklēja mīlestību nepareizā vietā. Vadoties pēc dziesmas vārdiem, Oskaram būtu jāzina, kur meklēt mīlestību, bet puisis neslēpj, ka jau divus gadus nav atradies nopietnās attiecībās.

«Manas attiecības parasti svārstās no trīs līdz pieciem mēnešiem, nesaprotu, kas notiek, bet viss beidzas.. Man ir salauzta sirds tik daudz reižu, ka baidos iemīlēties, bet tas nenozīmē, ka neesmu gatavs attiecībām,» skaidro Deigelis.

Puisis atklāj, ka viņam patīk labās meitenes, nevis sliktās. Ar visu to, ka puisis ir ticīgs un apmeklē baznīcu, viņa meitenei obligāti nav jābūt ticīgai, Oskars nemeklē savu sapņu meiteni tikai baznīcā.

Foto: Sejas.lv

«Meitenei ir jāciena savs ķermenis, es nerunāju par celibātu līdz kāzām, bet uzticību attiecībās, par cieņu pret sevi un spēju noticēt mīlestībai, jūtām. Iešana uz klubiem un puišu copēšana vienam vakaram nav tas, kas raksturo manu sapņu meiteni,» par meitenes ideālu runā Oskars.

Prezentācijas viesmākslinieku vidū bija tādi mākslinieki kā Valdis Indrišonoks, Lība Ēce un reperis Dāvids Gleške.

Puisi sveikt ar ziediem, dāvanām un baloniem bija ieradušies viņa «OKartes skatuves» kolēģi Madara Grēgere, Marta Ritova, Mārtiņš Ruskis, Sandija Vīgante, Kašers un Nkolajs Puzikovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu