Bēbīšu bums! Arī Džulians vasaras nogalē kļūs par tēti (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

TV šovu pastāvīgais mūziķis Džulians jeb īstajā vārdā Jānis Zvirgzdiņš un viņa mīļotā Krista, kura savulaik piedalījusies TV šovā «Dziedošās ģimenes» Brūveru ģimenes sastāvā, šīs vasaras nogalē gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto. Pēc TV muzikālā spēkošanās šova «Koru kari 3» deviņu nedēļu maratona Džulians bauda atpūtu.

Džulians jau kļuvis par TV šovu veterānu, jo dziesmu aranžijas veidojis dažādiem TV šoviem, kā arī Džuliana mūziķu grupa rūpējusies par šovu dalībnieku muzikālo pavadījumu. Viņš ir viens no pieprasītākajiem TV šovu mūziķiem. Spēlējis muzikālo pavadījumu vairāk nekā deviņos TV šovos.

Foto: Santa Sergejeva

«Mums jau ir tā priekšrocība, ka nekad neizbalso no šova, bet gluži pretēji – mūs iebalso citos šovos. Savu darbiņu cenšamies padarīt pēc iespējas labāk un izdomāt kaut ko jaunu, lai skatītājiem būtu interesantāk. Tas, ko TV skatītājs redz, ir tikai daļa no tā, ko mums režisori atļauj darīt. Ideju mums ir daudz vairāk,» savu dalību TV šovos sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» raksturo Džulians.

Mūziķis nebēdā, ka noslēdzies TV šovs «Koru kari 3». «Tagad svētdiena būs brīva un varēšu doties cept šašliku. Un varēšu atpūsties ar ģimeni,» viņš piebilst.

Foto: Santa Sergejeva

Interesanti, ka šovbiznesa pārstāvju aprindās noticis tāds kā bēbīšu bums. Arī Andra Kiviča ģimenē gaidāms mazulis, dīdžejs Toms Grēviņš vasaras nogalē kļūs par dēliņa tēti, kā arī TV seja Liene Bērziņa ir otrā bērniņa gaidībās.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu