Andra Kiviča ģimenē būs pieaugums. Viņš kļūs par trešā bērniņa tēti (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Sveikt un atbalstīt mūziķi, rakstnieku, dzejnieku un aforismu meistaru Andri Kiviču (35) uz jaunā videoklipa «Pirmais valsis» prezentācijas svētkiem klubā «Just» ieradās arī sieviņa Madara Kiviča (20) un abu meitiņa Keitija. Jau šā gada rudenī Kiviču ģimenē gaidāms priecīgs notikums – Keitijai būs brālītis vai māsiņa un mūziķis Andris Kivičs kļūs par trešā bērniņa tēti.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Andra Kiviča sieviņa Madara stāsta, ka abas ar meitiņu Keitiju tēta un vīra Andra jauno videoklipu «Pirmais valsis» redzējušas jau pirms tā prezentācijas. «Jaunais videoklips ir romantisks. Videoklipam ir nofilmētas divas versijas – melnbalta un krāsaina. Taču nolēmām, ka plašākai publikai tiks prezentēta videoklipa krāsainā versija, jo tad var redzēt visas krāsas un sajust romantiku,» stāsta Madara. Lai gan Andra sieviņa nav pati piedalījusies jaunā videoklipa filmēšanā, viņa vīram bijusi blakus filmēšanas procesā.

Andra un Madaras meitiņa Keitija ir desmit mēnešus veca un jau spērusi pirmos solīšus. Tēta jaunā videoklipa prezentācijas svētkos mazulīte bija uzmanības lokā un viesi atzina, ka mazā jau krietni paaugusies. Kamēr Andris sagaidīja viesus, mazā meitiņa laiku vadīja kopā ar māmiņu. «Mazā vēl nav bijusi tik skaļos pasākumos, jo mājās jau mums ir klusa atmosfēra. Parasti jau meitiņu neņemam līdzi uz saviesīgiem pasākumiem, bet, tā kā viņa jau mums ir piecēlusies kājās, tad nolēmām paņemt viņu līdzi. Turklāt pasākums sākas septiņos, nevis desmitos vakarā,» atklāj Andra sieva.

Mazā Keitija jau izrunā vārdu tētis. «Es vairāk nekā pusgadu strādāju, un Andris diendienā bija kopā ar mazo. Iespējams, tādēļ meitiņa saka: «Tēte, tēte,» Madara piebilst.

Madaras auguma aprises jau liecina, ka drīzumā Keitijai pievienosies brālītis vai māsiņa. Arī Madara un Andris apstiprina, ka gaidāms mazulis. Madara teic, ka bērniņa gaidību laikā jūtas ļoti labi un ir laimīga sieviete. Andra sieva priecājas, ka vasara tuvojas un tieši šajā skaistajā laikā viņa gaida mazuli. «Kad gaidīju Keitiju, pat devītajā grūtniecības mēnesī spēlēju volejbolu. Tā vis nebija, ka gulēju gultā un ēdu vien saldumus. Mēs bijām ļoti aktīvi. Ar Andri gājām staigāties, braucām gandrīz katru dienu uz jūru, nekādu īpašo ierobežojumu toreiz nebija. Protams, nav jau divas vienādas grūtniecības, tāpat kā nav divu vienādu bērnu. Es jau vēl esmu jauna, un man liekas, ka ir labi būt jaunai māmiņai,» viņa paskaidro.

«Nevienu brīdi neesam domājuši, ka būs grūti. Kā mums teica viens paziņa, atšķirība ir tikai tajā, vai tev ir bērni vai nav. Un vai viens vai divi, vairs nav atšķirības. Mūsu bērniņiem būs neliela vecuma starpība un viņiem kopā būs interesantāk, varēs spēlēties,» atklāj Andra sieva.

Savukārt Andra vecākais dēls Kristofers Pauls Kivičs (7) dzimis attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu