Megana Foksa nav ballīšu karaliene (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Megana Foksa pa māju labprāt staigā, tērpusies zeķturos. Foksai patīk pavadīt laiku mierīgā gaisotnē mājās, nevis doties uz klubiem un mesties trakās dejās.

Filmas «Transformeri» galvenās sieviešu lomas tēlotāja izvēlas labāk spēlēt datorspēles, nekā doties ārpus mājas. Mājās Megana var vilkt mugurā ērtu apģērbu un lieliski atpūsties.

Pēdējā laikā aktrise pa māju staigā zeķturos, jo tie liek viņai justies seksīgi.

Foto: AP/Scanpix

Aktrise tikai pāris reizes dzīvē ir devusies ballēties un pēdējos gados vairs to nedara. Izņēmumi ir darba pasākumi, tādi kā Oskara pasniegšanas ceremonija un jaunu kinofilmu prezentācijas.

Aktrisei nepatīk piedzērušies cilvēki, kuri uzbāžas citiem ar mērķi iegūt seksu. Tieši šādi cilvēki apmeklē klubus, un tas aktrisi nesaista. Viņa vēlas atpūsties mierīgā, pozitīvā gaisotnē, nevis atmosferā, kura uzlādēta no nepiepildītas seksuālas enerģijas.

Foto: Reuters/Scanpix

Kopš Meganai ir piedzims pirmais bērns Noa, laika datorspēlēm paliek vēl mazāk.

Mammas pienākumus aktrise uzskata par prioritāti dzīvē, un aktrises karjera paliek otrā plānā.

Aktrise saka, ka viņas primārais darbs ir būt ar Noa, ka viss, ko viņa vēlas no dzīves, ir dot viņam tik daudz uzmanības, cik spēj. Šobrīd mazais sešus mēnešus vecais puisītis var būt laimīgs, baudot savas mammas uzmanību.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu