Krištopana meita un Bondara dēls izklaidējas kopā un studē jurisprudenci (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Piektdienā, kad Vecrīgā pēc rekonstrukcijas durvis apmeklētājiem vēra iecienītais ballīšu klubs «Madhouse», uz atklāšanas svinībām ieradās arī ekspremjera Viļa Krištopana meita Nikola (20) ar draugiem, kuru vidū bija eksbaņķiera Mārtiņa Bondara dēls Daniels (20). Nikola un Daniels ir bērnības draugi un šobrīd abi studē jurisprudenci.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Nikola Krištopane paskaidroja, ka abi ar Danielu ir ļoti labi draugi kopš bērnības, jo abu vecāki ir ģimenes draugi. «Esam ne tikai kopā uzauguši, bet tagad arī studējam Rīgas Juridiskajā augstskolā. Es mācos pirmajā kursā, Daniels otrajā. Es iepriekš studēju Rīgas Stradiņa universitātē,» paskaidro Nikola.

Uz "Madhouse" pēc rekonstrukcijas ballīti Nikola Krištopane (no kreisās) ieradās draugu kompānijā
Uz "Madhouse" pēc rekonstrukcijas ballīti Nikola Krištopane (no kreisās) ieradās draugu kompānijā Foto: Sejas.lv

Krištopane vidusskolu pabeidza elitārā Floridas vidusskolā Amerikā, un miljonāra meita atgriezās dzimtenē un iestājās Rīgas Angļu ģimnāzijas pēdējā klasē.

Lai gan uz «Madhouse» jaunā koncepta atklāšanas ballīti bija ieradušies arī Daniela vecāki – Ieva un Mārtiņš Bondari, kas vakaru vadīja savā kompānijā, Daniels atzina, ka parasti neiet ballēties ar vecākiem, vienīgi šī reize esot izņēmums.

Lai arī Nikola Krištopane "Madhouse" jauno telpu atklāšanas ballītē pozēja fotokamerām ar savu bērnības draugu Danielu Bondaru, viņa joprojām ir kopā ar savu puisi Mārtiņu Pauru, ar kuru samīļojās pie kluba ieejas
Lai arī Nikola Krištopane "Madhouse" jauno telpu atklāšanas ballītē pozēja fotokamerām ar savu bērnības draugu Danielu Bondaru, viņa joprojām ir kopā ar savu puisi Mārtiņu Pauru, ar kuru samīļojās pie kluba ieejas Foto: Sejas.lv

Jau pēc pāris mēnešiem abiem jauniešiem Nikolai un Danielam sākas studiju vasaras brīvlaiks, kura laikā abi jaunieši nolēmuši ne tikai atpūsties, bet arī praktizēt jurisprudenci. «Kaut kur jau būs jāstrādā,» teic Nikola, bet Daniels piebilst, ka sevi ir jāpilnveido.

Lai arī Nikola tonakt klubiņā laiku vadīja draugu sabiedrībā, pie kluba ieejas viņa samīļojās arī ar savu mīļoto puisi – Mārtiņu Pauru.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu