Klubā «Madhouse» aizvadīta šā pavasara karstākā ballīte. Līksmo pat Domburs (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

19. aprīļa vakarā Vecrīgas klubā «Madhouse» pulcējās īpaši lūgti viesi – sabiedrībā populāri hokejisti, uzņēmēji un šovbiznesa pārstāvji, lai nosvinētu kluba atklāšanu pēc rekonstrukcijas, kā arī Rīgas iecienītās atpūtas un izklaides vietas īpašnieku maiņu. Tādējādi kluba jaunā sezona un pavasaris ieskandināts ar karstu ballīti visas nakts garumā.

Vecrīgas klubs «Madhouse», kas savas durvis vēra 2008. gadā un kura viens no līdzīpašniekiem savulaik bija gan Kaspars Krištopans, gan viens no pazīstamākajiem Latvijas bārmeņiem Bruno Ivzāns, pēdējo nedēļu laikā ir piedzīvojis lielas pārmaiņas. Līdz ar Bruno dzīvesvietas maiņu (pēdējo gadu viņa mājas ir Bangkokā) arī «Madhouse» ir nolēmuši sākt jaunu dzīvi. Tādējādi slavenību iecienītā izklaides vieta mainījusi savu ierasto iekštelpu dizainu un vērusi durvis apmeklētājiem pavisam jaunā veidolā. Pēc rekonstrukcijas atvērtā kluba moto ir - «taste it at day/get dizzy at night» - pa dienu izbaudi gardos ēdienus, bet vakarā reibsti no kokteiļiem.

Klubs nezaudēs savu trako ballīšu statusa vietu arī turpmāk, bet pati vieta ir piedzīvojusi lielas pārmaiņas: ««Madhouse» dienas un vakara interjers būs mainīgs - no gaumīga restorāna dienā tas pārvērtīsies par karstu ballīšu vietu vakarā, kā arī ir izveidota pavisam jauna spoguļzāle, kurā tiem, kas arī nemalkos kokteiļus, tāpat sagriezīsies galva...» par kluba jauninājumiem stāsta atklāšanas pasākuma organizatore Līva Jaunozola. Līdz ar koncepta maiņu vairāk tiks pievērsta uzmanība apmeklētāju drekodam, klubs būs kļuvis trakāk zolīds.

Uz «Madhouse» jaunā koncepta atklāšanas ballīti kuplā pulkā ieradās īpaši lūgti viesi – sabiedrībā populāri hokejisti, uzņēmēji un šovbiznesa pārstāvji. Pie ieejas viesus sagaidīja bijušais klubiņa īpašnieks, uzņēmējs Kaspars Krištopans un viņa sieva, TV3 laika ziņu moderatore un radio Star FM ētera balss Maija Rozīte-Krištopane. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kaspars atzina, ka viņš no kluba nepazūd un jaunajam īpašniekam kļuvis par konsultantu un padomdevēju.

Iepazīties ar kluba jauno interjera dizainu un palīksmot kolēģu lokā ieradās arī hokejisti – Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ar sievu Laini, hokejists Ģirts Ankipāns un Rīgas «Dinamo» fārmkluba HK Rīga treneris Aigars Cipruss.

Draugu kompānijā, malkojot dzērienus un vērojot pikantās kluba dejotājas, ballītē atpūtās arī viens no populārākajiem latviešu žurnālistiem Jānis Domburs.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu