Miljardieris Abramovičs jau septīto reizi kļuvis par tēvu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krievu izcelsmes miljardieris Romāns Abramovičs (46) jau septīto reizi kļuvis par tēvu. Viņa civilsieva, bijusī modele Darja Žukova pirms nedēļas vienā no Ņujorkas klīnikām laidusi pasaulē abu meitu.

Jau vairāki plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka jaundzimušajai meitenītei vecāki devuši vārdu Leja. Mazulīte un māmiņa jūtas labi.

Miljardiera septītā atvase Leja pasaulē nāca Ņujorkā Rūzvelta klīnikā un kļuva par Darjas un Romāna otru kopīgo bērnu. 2009. gadā Darja laida pasaulē Romāna dēlu Āronu Aleksandru. No iepriekšējām attiecībām ietekmīgajam miljardierim ir pieci bērni – Anna (dzimusi 1992. gadā), Аrkādijs (1993), Sofija (1995), Arina (2001) un Ilja (2003).

Romāns Abramovičs
Romāns Abramovičs Foto: Reuters/Scanpix

Laimīgajam tēvam jau ir 46 gadi. Visiem saviem bērniem Anglijas futbola kluba «Chelsea» īpašnieks nodrošinājis cienīgu dzīvi, jo kā nekā Abramovičs ir pasaulē bagātāko cilvēku sarakstā.

Miljardiera draudzene Darja ir 15 gadus jaunāka par savu izredzēto. Darja ir nodibinājusi un vada mūsdienu kultūras centru «Garāža» un izdod tāda paša nosaukuma žurnālu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu