Gustavo izsludina "Pilsētas portāla" papildkoncertus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa mākslinieks Gustavo (Gustavs Butelis) kinoteātrī "Rīga" izpildīs vēl divus koncertus programmas "Pilsētas portāls" ietvaros. Iepriekš izsludinātajiem koncertiem 13. un 14.aprīlī pievienoti koncerti arī 15. un 16.aprīlī, informē mūziķa menedžmenta pārstāvis Edgars Gertners.

Koncertos tiks izpildītas dziesmas no visiem trim Gustavo albumiem - "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa", bet muzikālais noformējums būs hiphopam neierasts. Izmantojot klasiskus instrumentus, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs ļoti minimāla. Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos neizpildīja, jo tās bija pārāk mierīgas.

Koncerta norises vieta - kino "Rīga" ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Pretstatā klasiskajam hiphopam fonā skanēs liegana mūzika, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs ļoti minimāla.

Pavadījumu komponista Romāna Faļkenšteina aranžējumā izpildīs dīdžejs Monsta, ģitārists Mārcis Auziņš, vokālā grupa "Limonāde" - Iluta Valtere–Grauda, Ieva Katkovska, Kristīne Tkačuka, perkusionists Matīss Akuraters, taustiņinstrumentālists Uģis Krišjānis, kontrabasiste Ginta Garūta, stīgu kvartets - Rasa Kumsāre, Māra Botmane, Madara Gaile, Guna Jegorova, klarnetists Jānis Tretjuks, bet vibrofonu spēlēs Ernests Mediņš.

Biļetes uz "Pilsētas portāla" koncertiem iepriekšpārdošanā maksā 10 un 15 latu. Tās var iegādāties kinoteātrī "Rīga" un "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Ieeja pasākumā no plkst.19.30, koncerta sākums plkst.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu