Mailija Sairusa baidās no laulībām (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Neilgi pirms kāzām dziedātāju un aktrisi Mailiju Sairusu pārņem bailes, ka viņa un viņas līgavainis, aktieris Laiems Hemsvorts nav gatavi laulībai.

Pāris plānoja apmainīties gredzeniem jau šā gada jūnijā. Tomēr nu datums ir atcelts, līdz jaunie cilvēki sapratīs, ka tiešām ir tam gatavi, un vairāk neizjutīs bailes saistībā ar laulībām.

Pāris arī vēlas noskaidrot visas neskaidrības, atrisināt visas attiecību problēmas, pirms sper šo nozīmīgo soli.

Foto: AFP/LETA

Arī abu jauno mīlnieku ģimenes uzskata, ka viņi ir pārāk jauni un nav gatavi laulības dzīvei, vecāki nevēlas redzēt savus bērnus apprecamies un pēc tam izšķiramies.

Laiema vecākais brālis Lūks stāsta, ka nav būtiski, vai pāris apprecēsies vai ne, Mailija jau ir ģimenes sastāvdaļa. Ģimene ir pieņēmusi Mailiju, Lūka bērni viņu dievina.

Lūkam meitene nešķiet par jaunu, jo viņa ir gudra, inteliģenta, ar praktisku domāšanu, un viņš redz, ka jaunieši ir iemīlējušies un kā radīti viens otram.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu