Pujātam un Ruskim kautiņa laikā spalvas lido pa gaisu (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Rīgā ar spilvenu kauju tika atzīmēta starptautiskā spilvenu kauju diena, kurā piedalījās aptuveni 300 dalībnieku. Viņu vidū, spalvām lidojot pa gaisu, ar spilveniem kāvās arī jaunie mūziķi, TV šova «Okartes skatuves» līderi Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts, kā arī viņu skatuves kolēģi. Starptautiskās spilvenu kaujas dienas pasākumu vadīja enerģiskais Ufo jeb īstajā vārdā Kaspars Upacieris.

Pasākumu Latvijā organizēja mājas un interjera preču tirgotājs «Jysk». Jestrais notikums tika atklāts ar dažādu Latvijas slavenību spilvenu cīņām uz baļķa. Cīņā piedalījās dziedātājs un muzikālā TV šova «OKartes skatuve» uzvarētājs Mārtiņš Ruskis, kā arī šā šova finālisti Kristaps Pujāts, Māra Katarska, Anita Intaite jeb Košā, kā arī Cēsu karmīnkrāsas karoga kora dalībnieki Rihards Saule un Daina Rudzīte. Sīvā cīņā par veiklāko spilvenkarotāju uz baļķa tika atzīta Māra Katarska. Spilvenu kauju vadīja Kaspars Upacieris jeb Ufo.

«Jysk» vadītāja Dace Zundere par spilvenu kaujām ir sajūsmā: «Pirmā mūsu organizētā spilvenu kauja izdevās pārsteidzoši labi, un tāpēc droši varam teikt, ka līdzīga spilvenu kauja Rīgā tiks rīkota arī nākamgad.»

Spilvenu kaujas pasākums norisinājās pie tirdzniecības centra «Spice», zaļajā zonā starp tirdzniecības centru un Lielirbes ielu. Tiek prognozēts, ka starptautisko spilvenu kauju dienu ar dažādiem pasākumiem un spilvenu cīņām šogad atzīmēs vairāk nekā 80 pasaules pilsētās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu