Kerija Andervuda nosvin 30 gadu jubileju (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kantri mūzikas dziedātāja, šova «Amerikāņu elks» ceturtās sezonas uzvarētājai, dziedātājai Kerijai Andervudai paliek 30 gadu. Dziedātājai nepatīk komplimenti saistībā ar vecumu, jo viņa nejūtas tā, it kā dzīvē kaut kam būtu jāmainās, sasniedzot šo apaļo jubileju.

Kerija Andervuda nosvinējusi savu 30 gadu jubileju, bet nevēlas, lai cilvēki viņai to atgādina, jo neuzskata, ka apaļa jubileja kaut ko būtiski maina viņas dzīvē.

Foto: AP/Scanpix

Dziedātājai nepatīk, ka cilvēki, viņu sveicot, apsveikuma tekstos min viņas vecumu, uzsver, cik labi viņa izskatās, uzdod jautājumus, kā viņa jūtas. Kerija nesaprot, kā viņai būtu jāsāk justies - kā kundzei gados, kā lēdijai pusmūžā vai jājūt sāpes kaulos vecuma dēļ?

Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātājas mūzas, kas viņai palīdz darboties mūzikā, ir mūziķes mamma, cilvēki, kuri līdzinās viņas mammai, un viņas vīrs. Dziedātāja ir droša, ka šie cilvēki turpinās viņu iedvesmot, nosvinot arī 40. dzimšanas dienu.



Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu