Žanetes Skarules māsa Sabīne debitē Rīgas modes nedēļā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Ar savu neparasto tērpu kolekciju «Tikai pēc jums» («Only after you») Rīgas modes nedēļas atklāšanā pārsteidza jaunā modes māksliniece Sabīne Skarule (23). Viņas modes skati klātienē apmeklēja arī māsa, kura nesen Amerikā stažējusies dokumentālo filmu veidošanā, - Žanete Skarule (27) ar savu draugu, populāro arhitektu Austri Mailīti.

Rīgas modes nedēļas atklāšanā Sabīne Skarule demonstrēja savu aizvadītās sezonas Latvijas Mākslas akadēmijas studentu modes skatē redzēto kolekciju «Tikai pēc jums». Kolekcijā interesanta ir baltā un melnā spēle un fakts, ka tērps radīts no atsevišķi valkājamiem krekliem.

Uz Sabīnes Skarules modes skati neilgi pirms tās sākuma, kad modes gardēži jau bija ieņēmuši vietas skatītāju zālē, ieradās arī modes dizaineres māsa Žanete Skarule ar savu draugu, populāro arhitektu Austri Mailīti.

Žurnāliste Žanete Skarule ar savu draugu, populāro arhitektu Austri Mailīti apmeklēja Rīgas modes nedēļas atklāšanu, lai klātienē vērotu Žanetes māsas, modes dizaineres Sabīnes Skarules neparastās tērpu kolekcijas skati
Žurnāliste Žanete Skarule ar savu draugu, populāro arhitektu Austri Mailīti apmeklēja Rīgas modes nedēļas atklāšanu, lai klātienē vērotu Žanetes māsas, modes dizaineres Sabīnes Skarules neparastās tērpu kolekcijas skati Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Sabīnes veidoto un Rīgas modes nedēļā prezentēto tērpu kolekciju «Tikai pēc jums» Žanete iepriekš nebija redzējusi, jo tajā laika posmā, kad māsa strādāja pie šīs kolekcijas, Žanete dzīvoja Amerikā, kur stažējās dokumentālo filmu veidošanā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu