Piektdien LNT jaunais humora šovs "Karaliskais anekdošu turnīrs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo piektdien, 18.martā, un turpmāk ik piektdienas vakaru kanālā LNT pulksten 21:05 - jauns, nebijis, smieklu un humora pilns šovs „Karaliskais anekdošu turnīrs”. Humora šovu vadīs spēcīgākais no Latvijas karaļiem - spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Turnīrā tiksies Dailes un Latvijas Nacionālā teātra aktieri

Aktieriem būs jāliek lietā prasme stāstīt anekdotes, jo tieši tās būs ieroči cīņai par asprātīgākā titulu. Protams, kā īstā turnīrā pienākas,

aktierus duelēties aicinās Latvju zemes spēcīgākais karalis – Raimonds Bergmanis.

Turnīrā katra teātra komandu atbalstīs un ar labiem vārdiem stiprinās sekundanti: Dailes teātra sekundants ir aktieris Juris Žagars, bet Latvijas Nacionālā teātra sekundants - aktieris Voldemārs Šoriņš, par katra turnīra posma uzvarētāju lems klātesošie skatītāji, bet uzvarētāju katra posma beigās paziņos daiļā princese Magdalēna.

Pirmajā turnīra posmā, kas norisināsies jau rītvakar, duelēsies šādi teātru pārstāvji: no Dailes teātra turnīrā piedalīsies vienmēr šarmantais un galantais Intars Rešetins un teātra Dons Žuans Lauris Dzelzītis, bet Latvijas Nacionālā teātra godu aizstāvēs pilsētnieks ar zemnieka sirdi Ainārs Ančevskis un aktieris ar stingru vīrišķīgo stāju – Ivars Kļavinskis.

Foto: publicitātes

Stāsts par senu notikumu...

Tas notika Livonijas laikos, kad Latvijas Nacionālā un Dailes teātra trupām sākās strīds, tikpat muļķīgi, kā sākās Monteki un Kapuleti ģimeņu konflikts. Kādā lietainā vakarā krodziņā abu teātru trupas aktieri sāka ķildu - kurš asprātīgāks?

Latvijas Neatkarīgā Televīzija jau gadsimtiem, vērojot abus nemierniekus, nolēma strīdu izšķirt, aicinot tos uz īstu bruņinieku turnīru. Aktieriem būs lemts cīnīties ar spēcīgāko no ieročiem - asprātību. Un, iespējams, tieši šogad tiks rasta atbilde uz vienu no mūsu zemes lielākajām mīklām:

kuram - Dailes vai Latvijas Nacionālajam teātrim pieder asprātīgākās trupas tituls?

Tikai viens no viņiem izcīnīs asprātīgākās trupas ceļojošo kausu.

Karaliskais anekdošu turnīrs var sākties!

Kurš kuru pieveiks ar smiekliem, asu prātu un asprātību turnīra pirmajā posmā, uzzini jau šo piektdien pulksten 21:05 kanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu