Televīzijā būs jauns šovs – «Guli ar zvaigzni!» (82)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neatkarīgā pašmāju producentu grupa «Girixx» radījuši analogu zilajos ekrānos jau redzētajiem dejošanas un dziedāšanas šoviem – «Guli ar zvaigzni!». Šoreiz spēles noteikumi mazliet citādāki un vienkāršajiem iedzīvotājiem realitātes šova ietvaros būs iespēja veidot tuvākas attiecības ar savu elku.

Producenti apliecina, ka televīziju interese par šovu ir liela, tāpēc viņi nolēmuši ieturēt pauzi pirms izšķirīgā lēmuma – pārdot translēšanas tiesības sabiedriskajai vai arī kādai no komerctelevīzijām.

Pirms vēl nav sākta šova demonstrēšana, tā dalībnieki - pašmāju zvaigznes - tiek turēti noslēpumā, tomēr publiskajā telpā izskanējušas versijas, ka šova varoņi varētu nākt no tā dēvētās zelta jaunatnes vidus.

Paredzēts, ka «Guli ar zvaigzni!» norisināsies desmit nedēļas un katru svētdienu to atstās vismazāk skatītāju balsu saņēmušais pāris, līdz pēdējā nedēļā būs palikuši tikai divi pāri, kurus gaidīs šokējošs pavērsiens. Šiem cilvēkiem, kas iepriekš bijuši sīvākie konkurenti, būs jāsamainās ar partneriem un jāiet uz pilnu banku, lai izcīnītu galveno balvu – iespēju piedalīties MTV šovā «Jersey Shore».

«Latvija ko tādu vēl nebūs piedzīvojusi. Tas, bez šaubām, būs šoks daudziem, tomēr mēs veidojam šovu ar cēliem mērķiem – mudināt sabiedrību kļūt seksuāli aktīvākiem un risināt demogrāfijas problēmas. Bez populistiskiem saukļiem, kā ierasts mūsu valdībā, bet ar suģestējošu un mūsdienīgu pieeju,» izplatītajā paziņojumā norāda šova veidotāji.

* Šī ir 1.aprīļa ziņa.

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu