Emīls Jakrins plāno kāzas ar mīļoto sievieti Alisi (80)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes loceklis un uzņēmējs Emīls Jakrins «Karen Millen» modes skati apmeklēja kopā ar savu mīļoti sievieti Alisi. Modes skati abi mīlnieki vēroja ar lielu interesi, jo Alise ir iecienījusi šā zīmola apģērbu, ko iegādājas tepat Rīgā. Lai gan Emīls un Alise tikai pērn sāka kopdzīvi, abi jau prāto par kāzām.

Modes skatē sastaptais mīlētāju pāris – Alise un Emīls Jakrins sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka «Karen Millen» ir Alises iecienītākais zīmols. Arī uz šo pasākumu Alise izvēlējusies šā zīmola jaciņu. «Man jau ļoti patīk izvēlēties apģērbu no šā zīmola, jo var atrast interesantas un sievišķīgas lietas. Neiepērkos internetā, bet tepat Rīgas veikalā,» viņa piebilst.

«Uz skati pavadu šo brīnišķīgo jaunkundzi Alisi, kas ir mana dzīvesbiedre. Cik es saprotu šis zīmols ir viens no labākajiem, kas jaunkundzēm Latvijā pieejams. Man pašam tā grūtāk kaut ko Alisei no apģērba izvēlēties. Es varu kļūdīties, protams, vienmēr jau var arī samainīt. Man ir svarīgi jebkurās attiecībās atbalstīt un iepriecināt sievieti,» nosaka Emīls.

Pagaidām gan uzņēmējs nav oficiāli precējies ar savu mīļoto Alisi. «Pazīstami esam jau ļoti sen, aptuveni četrus gadus,» nosaka Emīls, bet kā pāris viņi ir kopā kopš pērnā gada. Emīlu mediji ir ierindojuši iekārojamāko vecpuišu sarakstā, bet viņš sarunā ar «Sejām» teic, ka visam savs laiks. «Nesteigsimies pa priekšu, bet katrā ziņā mēs apsveram nākotnē apprecēties. Ja precēsimies, tad tikai Latvijā, jo šeit ir brīnišķīgas vietas – muižas un dabasskati, kur var rīkot laulības. Neesmu drošs par likumdošanu, cik tas ātri varētu notikt, bet Latvijas vasarās var apprecēties jebkurā skaistā Latvijas vietā,» prāto uzņēmējs.

Šobrīd Emīls Jakrins naudu pelna kā CSDD valdes loceklis, kā arī veido jaunu biznesu. «Ir nodibināti jauni uzņēmumi, bet, kamēr produkts nav gatavs, nevar to sabiedrībai prezentēt,» nosaka uzņēmējs. Pirms kāda laika Emīls arī izstājās no klubu biznesa un vairs nav viens no kluba «Coyote Fly» īpašniekiem. Viņš atzīst, ka klubu un izklaides biznesa viņam nepietrūkst, jo tagad uzņēmējs pievērsies nopietnākām lietām - politikai.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu