Gustavo kino "Rīga" ar eklektisku koncertprogrammu (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju hiphopa mākslinieks Gustavo (Gustavs Butelis) 13. un 14. aprīlī kinoteātrī "Rīga" uzstāsies ar koncertprogrammu "Pilsētas portāls", šajos koncertos viņu pavadīs vijoļu kvartets, kontrabass, vibrafons, klavieres, ģitāra, klarnete, perkusijas un daiļvokāli, informē mūziķa pārstāvis Edgars Gertners.

Koncertos skanēs dziesmas no visiem trim Gustavo albumiem - "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa", bet muzikālais noformējums būs hiphopam neierasts. Izmantojot klasiskus instrumentus, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs minimāla.

Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos neizpildīja, jo tās bijušas pārāk mierīgas.

Programmas doma ir ņemta no albuma "Trešā elpa" dziesmas "Pilsētas portāls". Gustavo pastāstīja, ka, "nomainot muzikālo pavadījumu, mainās arī tas, ko akcentējam savā redzeslokā. Ja austiņās uzliec jautru mūziku, tad, virzoties pa pilsētu, arī pamanīsi jautrus notikumus, savukārt nopietnie atgadījumi šķitīs komiski. Koncerta mērķis ir paskatīties uz lietām no cita skatpunkta, un to darīsim gan muzikāli, gan vizuāli."

Biļetes uz "Pilsētas portālu" iepriekšpārdošanā maksās 10 un 15 latu. Tās var iegādāties kinoteātrī "Rīga" un "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu