Jauna pašmāju grupa - "Galaxy Bosons" (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Kupše
References: API SITE

Jaunā Rīgā izveidotā muzikālā apvienība "Galaxy Bosons", kurā darbojas mūziķi no grupām "re:public", "Thursday12th" un "Johnny Salamander", piedāvā savu debijas veikumu - dziesmu "Be Free" ("Esi brīvs"), informē grupas pārstāvji.

"No sākuma bija grupa "BrandNuBand", kurai sastāvs mainījās tik bieži, ka nevarēja izsekot," komentē "Galaxy Bosons" dalībnieki.

Jaunais grupas sastāvs noformējās 2010. gada novembrī un jau pēc divām nedēļām uzstājās klubā "Melnā Piektdiena". Pēc šīs uzstāšanās grupa nolēma mainīt nosaukumu, kurš liecina par grupas mūzikas raksturu, dziesmām un jauno stilu kopumā.

Sastāvs: Pēteris Asbahs – ģitārists no grupas "re:public", basģitārists Igors Iļņickis ("Thursday12th"), bundzinieks Tarass Kuzmenko, kurš spēlē arī grupās "Johnny Salamander" un "Rūsa", un vokālists Aleksandrs Volks, kurš ir piedalījies arī tādos projektos kā A.K.V.A un JJC.

Grupas pirmais studijas singls "Be Free" tika ierakstīts 2011. gadā "Wolk Recording Studio", kurā Aleksandrs Volks (vokālists) pats ir skaņu režisors un ir strādājis kopā ar tādiem izpildītājiem kā "Prāta Vētra", Gustavo, "Агата Кристи", "Каста" u.c.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu