Amerikā atdzīvojas "dārza rūķi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ pieprasītākā izrādījusies studijas "Touchstone Pictures" jaunā animācijas filmiņa "Gnomeo un Džuljeta" ("Gnomeo and Juliet 3D"), informē ārzemju prese.

Filmas stāstā, kas ir ļoti līdzīgs leģendārajai Viljama Šekspīra traģēdijai piecos cēlienos "Romeo un Džuljeta", galvenie varoņi ir dārza rūķi, kuri dienā stāv nekustīgi, bet naktī sāk paši savu dzīvi. Gnomeo ir zilcepuraino dārza rūķu dzimtā, bet Džuljeta - naidīgo sarkancepuraino.

Filmas rūķu varoņu balsis ieskaņojuši tādi aktieri kā Emīlija Blanta (Emily Blunt), Maikls Keins (Michael Caine), Džeims Makeivojs (James McAvoy) un pat rokeris Ozijs Osborns (Ozzy Osbourne).

Filmas režisors - Kelijs Asburijs (Kelly Asbury), kura kontā ir tādas animācijas filmas kā "Shrek 2" un "Spirit: Stallion of the Cimarron".

Mūziku filmai sarakstījis Eltons Džons (Elton John), kurš vienlaikus ir arī filmas producents.

Foto: publicitātes

Rūķi aiz sevis atstāja divas jaunas filmas. Brāļu Fareliju komēdiju ar Ouenu Vilsonu (Owen Wilson) galvenajā lomā "Hall Pass" (13,4 milj.) un Nikolasa Keidža (Nicolas Cage) asa sižeta filmu "Drive Angry" (5,1 milj.).

Pagājušās nedēļas līderis - trilleris ar filmas "Šindlera saraksts" (Schindler's List) zvaigzni Laiemu Nīsonu (Liam Neeson) titullomā "Nezināmais" ("Unknown"), noslīdējis uz 3.vietu (12,4 milj.).

Dziedātāja Džastina Bībera 3D koncertfilma saglabājusi 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu